INAKTIV

Kosete og lekne Sushi fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Lille Sushi fikk en tøff start på livet, og var drøye 90 gram da han ble funnet sammen med to søsken som ikke hadde overlevd. Heldigvis var det noen snille mennesker som fant ham, og kontaktet Dyrebeskyttelsen. Da kom han til et fosterhjem hvor det allerede var en snill kattemamma, to nye søstre og en tobeint fosterfamilie på fire. Kattemammaen adopterte ham, og oppdro ham som sin egen. Nå har han snart blitt så stor at han kan ut i verden til sin for alltid familie.

Kosete, kontaktsøkende og leken beskriver Sushi godt. Sushi trives godt med å bli båret rundt på armen mens han observerer. Han liker også å krype inntil deg på sofaen når han skal sove. Han har to søstre som er noen uker eldre enn ham, og han har derfor søkt menneskekontakt når lekeslåssingen har vært på det villeste mellom de fysisk større søstrene. Men når Sushi er opplagt, er han veldig leken, spesielt med søstrene sine nå som han begynner å bli samme størrelse som dem..

Sushi har vært favoritten til det yngste medlemmet i fosterfamilien, og til alle de yngre småbarna i nabolaget. Han er derfor godt vant med barn i alle aldre. Når han er utslitt etter all lekingen, liker han å finne et godt skjult gjemmested eller så søker han armene til et voksent menneske for trygg soving.

Vil du ha en liten, hvit tiger lookalike som har de mest bedårende øynene, perfekt balanse mellom leken og kosete, er dette kattegutten for deg. Denne herlige gutten fortjener en hjem som kan overøse ham med kos etter den tøffe starten!

Sushi er født 01.06.20, og er leveringsklar 24 august.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182942277
Sist endret 7. aug. 2020 17:33

Rapporter annonse