INAKTIV

Magiske Fanta fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Fanta er katten som bare må oppleves. Dette er nok ikke katten for deg som ikke tåler litt fantestreker, for denne jenta har fra dag en hatt en stor personlighet og vet hva hun vil. Det er ikke ukjent at frøkna hopper opp på benken selv om hun ikke får lov, for det finnes jo kanskje noe menneskemat å stjele. Fanta er utrolig leken, hun er høyt og lavt, og elsker leke både alene, med kattevennene sine eller oss tobente. Eventyrene som finnes utenfor gleder hun seg så til å oppdage. Dette er ikke en katt som trives med å være bare inne. Hun er utrolig nysgjerrig og trenger gode uteområder hun kan utforske,helst sammen med en kattekompis. Verden kan fort bli litt kjedelig for Fanta så det beste er om Hun kan flytte til et hjem som allerede har en kompis som tåler en truck.

Denne jenta er pratsom, og går huset rundt for å lete etter deg om hun synes ting er litt kjedelig. På badet vil hun helst opp på fanget for kos, eller så skal hun opp i vasken for å drikke av vannstrålen. Den den vannstrålen synes hun dog er en litt morsom sak, hver gang hun stikker hodet under der så flytter den seg liksom, merkelig. Men hun gir aldri opp og samler vann med poten som hun kan drikke til stor glede.

Fanta er en litt stor baby egentlig. Hun elsker å ligge i armkroken for kos og er nok splittet fra mor litt for tidlig da hun slutter en del på koseteppet sitt. Dette gir henne stor ro og hun ligger å trykker på teppet og maler høyt.

Denne frøkna passer perfekt for deg som ønsker en bestevenn som vil være med på alt. Med masse energi og som gir masse liv i hjemmet. Rett og slett en magiske herlig pusefrøken.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182915144
Sist endret 5. nov. 2020 02:56

Rapporter annonse