INAKTIV

Fader Fransis fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Nå tenker du nok at dette må være en sedat liten katt uten den helt store personligheten. La nå ikke navnet lure deg for Fader Fransis er et fyrverkeri av en katt! En passe frekk liten sak som vil gi mye glede og som nok vil sette fantasien i sving for å holde følge med ham. Han er nemlig ikke tapt bak en vogn og her gjelder det å stå på. Følger du ikke med når du åpner døren er han nemlig skrekkelig kjapp på å komme seg ut. Det finnes jo så mye å utforske og den som intet våger, intet vinner. Dette er nok mottoet til Fader Fransis.

Som navnet tilsier liker Fader Fransis de lange og dype samtalene. Han lytter gjerne på vei til både do og kjøkken og er gjerne med inn. Han svarer deg ikke men er en god lytter til de fleste anledninger. Finn for all del ikke på å gå til de nevnte plassene alene. Det syns nemlig Fader Fransis er litt kjedelig og vil nok klage med noen små pip dersom du stenger ham ute.

Fader Fransis er opptatt av de arme små og de som ikke har det så godt. Fostermor tok ham nemlig med seg til en bekjent av henne som hadde en tøff dag og Fader Fransis gjorde som alle gode proster skal og delte av seg selv og sin preken. I følge pasienten var det et lyspunkt den dagen og han gjorde en god jobb. DNNJ pleier ikke utdanne terapipuser men Fader Fransis er nok det nærmeste vi kommer i så måte.

Så skulle du kjenne på kallet og at dette nok er gutten i ditt liv bør du sende en mail til DNNJ umiddelbart. Fader Fransis blir nok fort snappet opp av de som har sett lyset!

Fransis er født 14.05.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4016 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182900770
Sist endret 16. aug. 2020 19:06

Rapporter annonse