Artige Falch fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei! Jeg heter Falch, og er en livlig ungdom som akkurat har blitt hele ett år gammel. Jeg ble funnet på en industriplass hvor jeg hadde hatt et kjedelig møte med noe teip, men etter litt assistanse fra noen gode folk fikk vi orden på det. For å fikse dette barberte de av meg hele finstasen, og det er jeg fortsatt litt sur for! Det begynner å gå over, men det hender jeg bruker det for å få meg en ekstra godbit.

Fosterhjemmet mitt kaller meg som regel bare Piassava eller Bustafa, da jeg har en stor og buskete hale jeg liker å koste over gulvet med. I tillegg har jeg en kronisk sove-sveis som jeg ikke har tid til å gjøre noe med, da det finnes mer spennende ting der ute. Jeg er langhåret og har en grå underpels med en flott svart farge over. Nå om sommeren ser jeg litt pistrete ut, men når vinteren kommer vil jeg nok få en skikkelig staselig pelskåpe. Jeg har fortsatt en liten kropp, men de snakker mye om at jeg har så svære poter så jeg regner med å
kunne vokse meg stor og sterk. For å hjelpe på dette trener jeg mye – jeg har personlig trener noen ganger om dagen og jeg driver mye med løping og hopp og sprett på egenhånd. Jeg driver også med
bryting med fosterbror, men foreløpig vinner han. Jeg har blitt flinkere til å slappe av litt på sofaen og ta meg en lur på fanget til fostermor, men jeg sliter enda litt med å ligge stille da jeg har ganske mye energi.

Jeg er også veldig glad i å se på TV, og favoritten er fuglevideoer.
Jeg er glad i mat, og blir veldig motivert av det. Favoritten er kjøtt og ost og alt snack laget for katter. Jeg kan også finne på å plage deg for både litt jordbær og mango! Jeg har en litt lei vane for å kommandere folk rundt på kjøkkenet ved å nappe deg i leggene. Når jeg er sulten kan maten bare ikke komme fort nok. Fosterhjemmet mitt prøver å venne meg av med denne vanen.

Jeg snakker ikke så mye, men når jeg er virkelig fornøyd maler jeg høyt. Jeg er litt usikker på om hender og føtter er farlige eller om de er leketøy, så jeg kan frese litt hvis du kommer for brått på. Det er som regel bare et spill for galleriet, for jeg er egentlig ganske nysgjerrig på folk. Jeg er også veldig modig, for jeg er ikke redd for verken støvsuger eller hårføner!

Jeg hadde satt pris på å kunne bo et sted med andre katter som liker å leke eller et sted hvor det er mye aktivitet. Jeg trives godt inne, men jeg er veldig nysgjerrig på det som skjer ute. Jeg passer nok ikke så godt i et hjem med veldig små barn, for jeg forstår ikke helt hvor skarpe klørne mine er og at det ikke alltid passer seg å bruke dem.

*****
Falck er en flott katt som virkelig har vokst i fosterhjem. Han var ganske redd og skeptisk når han kom
inn, men har raskt utviklet jeg til å bli en livlig og nysgjerrig pus som stadig blir modigere. Han elsker lek,
og vil helst bli lekt med hele tiden. Han er flink til aktivisere seg selv, men sier gjerne ifra når han synes det er på tide at du kommer deg ut av sofaen. Han liker godt kos, men når han ligger blir det fort til at det blir lek ut av det. Dette kommer han nok til å vokse av seg etter hvert som han bli voksen, og med litt mild irettesettelse. Han liker ikke å bli løftet og er litt sensitiv for magen sin, men det blir enklere og enklere etter hvert som vi dytter grensene litt.
Falck er en livlig og aktiv katt. Han kan ha et litt strengt utrykk, men han er egentlig en skikkelig koseklump!

Kom gjerne på besøk til fosterhjemmet hvis du vil hilse på!

Født ca 01/06/2019
Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4044 Hafrsfjord

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182822471
Sist endret 9. jul. 2020 15:03

Rapporter annonse