INAKTIV

Midtstripa Oreo fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Lille Oreo er en sort og hvit liten kattunge med et distinkt utseende. Det kan nesten se ut som at noen har malt en hvit stripe rett gjennom fjeset hans. Mange har en uforståelig aversjon mot sorte og sort/hvite katter men legg nå fra deg denne gamle overtroen. Ta bare en titt på bildene av herlige Oreo så vil du skjønne at han er som kjeksen Oreo. Delt på midten og like søt!

Denne lille godbiten av en (s)katt har flere gode egenskaper. Han ligger gjerne på rygg for å få litt kos under haken og i nakken. En mild og fin liten gutt uten de store nykkene. Når fostermor glaner på Grey's anatomy er Oreo en ivrig deltaker i fanget sammen med henne. Om det er en episode eller tre spiller ingen rolle for ham, bare han får være med. Om du ikke tar ham med av deg selv sitter han ofte rett foran Tv'n sånn at du ikke kan unngå å se ham.

I følge fostermor er Oero en kløpper på å løpe. Den eneste av dem som ikke sklir eller har andre uhell. Faktisk en ganske elegant gutt med god kroppsbeherskelse. Bare pass deg om du går fort eller løper selv for Oreo er også en god sniker. Fort gjort å snuble i om du ikke følger med. Oreo er nemlig med der det skjer om på en litt snikete måte. Så følg med så ikke lårhalsen går.

Skulle Oreo være den perfekte nesten-kjeks-og-like-søt katten i ditt liv syns jeg du skal sende en melding til DNNJ og spør om å få besøke ham. Jeg kan garantere at du ikke vil angre!

Oreo er født 14.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4016 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182716253
Sist endret 12. aug. 2020 23:43

Rapporter annonse