Flotte Humle fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Humlepus er en sosial katt å ha i hus! Som de fleste skilpaddefargede (tortoise) katter har hun tortitude så det holder. Hun har stor appetitt, og gir beskjed så fort du er våken (om hun ikke vekker deg) eller kommer inn døra om at NÅ er hun klar for neste måltid. Hun liker godt at du er hjemme, og ligger gjerne og sover i nærheten av der du er, eller tar rett som det er din plass. Humle er ikke så fan av å bli løftet opp eller ligge på fang, men hun elsker å bli klappet og kost med.

Humle er nysgjerrig, og klatrer der det er mulighet for det. Hun har vært inne til nå, men hun lengter etter å være ute i sitt for-alltid-hjem. Hun sitter gjerne i vinduet og titter ut, for å se hva som skjer i den store verden. Til tross for å være voksen er hun veldig glad i å leke! Hun er ofte å finne jaktende på baller og lekemus når hun ikke sover.

Humle er født 25.07.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182715785
Sist endret 23. okt. 2020 00:54

Rapporter annonse