INAKTIV

Søte Effie fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Søte Effie er en super tam og kosen pus på ca 1 år. Hun elsker å være der du er, og ligger gjerne ved siden av deg i sengen eller gjerne oppå deg. Malemaskinen blir skrudd på så fort du koser med henne, og hun vil ikke at du skal stoppe. Om du mot all formodning skulle gå ifra henne, så fikser hun det med å gå etter deg.

I fosterhjemmet bor det andre katter, og det synes hun går helt fint. Til nå har hun ikke vært super interessert i de, det er kjekkere med disse tobeinte sakene. Men hun tolererer dem, og hilser på dem.

Vi må ikke glemme å snakke om mat. Effie elsker nemlig mat. Hun spiser aaaalt, tørrfôr, våtfôr og godbiter. Det går ned på høykant hos henne. Når hun får våtfôr, da slikker hun skålen ren.

Hun liker også å leke! Med alt mellom himmel og jord. Om det er en lekemus, en fjærpinne eller et blad på gulvet så jakter hun galant på disse slik at fostermor slipper å gjøre det.

Synet hennes er også helt supert! Hun kan ligge å kose på fanget ditt og plutselig stirre på gulvet/veggen. Da lister hun seg frem og spiser inntrengeren som kan være et lite insekt.

Effie er en slik pus som tolererer det meste. Fostermor har holdt henne, bært henne, kost med henne og masse rart uten at Effie har protestert. Fostermor har til og med hatt henne med på en liten biltur, og da kikket Effie storøyd ut av bilvinduet for å få med seg hva som skjedde der ute. Men hun synes det absolutt kjekkeste er å ligge ved siden av fostermor i sengen og få masse kos.

Vil du gi Effie et godt for alltid hjem? I såfall vil du få en liten pus med et stort hjerte for kos, og hvem vil vel ikke ha en slik pus?

Effie er født 16.05.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4029 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182712679
Sist endret 7. aug. 2020 21:40

Rapporter annonse