INAKTIV

Lekne Varrick fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Dyrebeskyttelsen sin egen SVK - Store Vennlige Kjempe, er klar for adopsjon!

Vet du at det finnes så sykt mye digg mat? I alle slags former, smaker og farger? Disse menneskene, de spiser så mye godt at jeg kjenner det bruser i hjertet når jeg tenker på det. Skinke, makrell i tomat, pasta, biff, reker; you name it I eat it. Nå må jeg med bittelitt skam innrømme at jeg har stjælt mat asså. Det ble bare for fristende når fostermor satt i soffen med sin velduftende brødskive. Så når hun tok bort hue så var plutselig mitt der i plassen. Det va'kke meninga å stjæle, skulle bare smake, og vips så var maten i min mage. Veldig beklagelig for fostermor, men uhell skjer. Det gjør det. Helt ærlig. Jeg sørger også for å være et lite frimerke når hun spiser ved bordet. Jeg maser ikke, erru gærn? Jeg bare ligger litt sånn klin inntil. En veit aldri når noe plutselig faller ned. Og da hjelper jeg jo til med å rydde opp. Så snill er jeg nemlig. Blir'kke kalt SVK for ingenting.

Årh, fillern. Jeg har jo glemt å si hva jeg heter. Må bare beklage! Datt helt i staver når jeg skulle prate om mat. Mitt navn er Varrick. Du kan gjerne skarre skikkelig på r'en når du sier det. Varrrrrick ass. Dritkult navn om jeg skal si det selv. Har levd et helt år også. Så veit du hvor gammal jeg er i tillegg. Det er visst sånn info dere mennesker liker?

Ellers er jeg en big eske-makulator. Jeg kan se at du ikke skjønner hva jeg mener men jeg skal forklare. Når du har handla på Zalando så må du gi meg eska. Ved å gi meg den så slipper du maset med å pakke den sammen for å stappe den i boksen utafor. Jeg river den nemlig fra hverandre! Åssen gjør du det tenker nok du nå, men det er enkelt. Jeg bruker tenna! Og når jeg er ferdig er det bare småbiter igjen. De kan du samle sammen og så kaste i boksen. Tar mye mindre plass og jeg har vært til tjeneste. Vinn-vinn!

Lek er også noe jeg liker. Favoritten er sånn der laserpenn. Du veit, den der superkjappe røde prikken som fyker over gulv og vegg? Herreminhatt som det kribler i rævva når den kommer frem. Det er nesten sånn at øya går i kryss og jeg snubler i mine egne bein når jeg får jakte den frekke lille saken. Men jeg får lissom aldri helt fatt i den. Den bare fyker bort over samme hvor mye jeg dasker labbene over den. Fatter det ikke. Hva skjer lissom?? De andre tingene jeg leker med får jeg jo lett tak i? Ukokte pastaskruer f.eks. Dritlett å fange. Men den røde prikken? Helt umulig ass. Men det gjør egentlig ikke noe for fostermor gir meg godis hver gang vi har lekt med den. Hun ler også høyt når jeg løper etter, det er litt frekt, men igjen - godis sier jeg bare... Hun liker også å smøre våtforet mitt utover ei slik gummimatte. Hun sier jeg jobber lenger med å få det i meg. Samme for meg åssen en gjør det bare jeg får våtfor. Det er alt som betyr noe i lengda.

Er ikke så vill på små barn. Det må jeg bare innrømme. Det er ikke det at jeg syns de er ekle eller no'. Bare at de lissom skriker og skråler sånn ofte og da blir jeg jo litt engstelig da. Har prøvd å manne meg opp men fostermor sier sjela mi er for mild. Større barn og voksne liker jeg jo så de kan jeg bo med. Fostermor mumla noe om at jeg var lettkjøpt, at om man bare har godis så er jeg solgt på null komma null. Veit lissom ikke om det kan kalles lettkjøpt? Er ikke det mer smarthet?

Visste du at halen min ligger over ryggen min med en krøll? Det er visst ikke normalt men kan ikke si at jeg har merka noe til det. Den er bare slik, halen min. Jeg liker'n, jeg så. Kan ikke skjønne hvorfor fostermor syns det er så sjarmis men there you go. Mennesker er rare, gitt.

Nå har jeg prata så mye at jeg er helt hås. Derfor sier jeg stopp nå og så sender du DNNJ en mail om at du vil besøke meg i fosterhjemmet mitt? Sånn at jeg kan komme å bo med deg der. Åh! Før vi legger på, jeg liker best å bo med andre dyr. Katt eller hund eller begge kan funke for meg!

P. S: Når du kommer så ta med godis? Ikke si noe til fostermor. Det kan være vår hemmlighet. Lover!

Varrick er født 22.05.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4330 Ålgård

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182712617
Sist endret 7. aug. 2020 21:41

Rapporter annonse