Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Coda

Til salgs
1 200 kr
Denne gutten kom inn 27/5-20 etter å ha oppholdt seg ute ved Kåsenvegen i Oppdal over lengre tid. Han kom inn sammen med kattene Cava, Covi og Cæsar. Coda er antatt å være ca tre år. Han har en korthåret, svart pels med litt hvitt i seg.

Fosterhjemmet forteller: Så langt har Coda kun gjemt seg under sofaen når han først kom ut fra å ha vært på badet. Han er enda sky, og det er litt tidlig enda å si helt hvordan han er. Han er enda ikke oppsøkt meg for kos. Likevel er han søt og god tvers gjennom . Fosterhjemmet har selv kunnet adoptert han, dersom hun kunne. Han har vært mottakelig for å få øyedråper. Det har gått som en drøm! Han kan hvese litt og si ifra om at han ikke har lyst, men han har et godt hjerte. Så med litt kos og trøst, godtar han det. Fosterhjemmet forteller videre Jeg tror Coda vil knytte tillitsbånd uten like. Han er nysgjerrig, men rolig. Alle katter er jo selvstendige, men Coda virker litt ekstra selvstendig .

Coda er kastrert, id-merket og vaksinert. Det nye hjemmet plikter å ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Coda, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenvegen 10B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 182662473
Sist endret 14. sep. 2020 00:55

Rapporter annonse