Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Cæsar

Til salgs
1 200 kr
Denne gutten kom inn 27/5-20 etter å ha oppholdt seg ute ved Kåsenvegen i Oppdal over lengre tid. Han kom inn sammen med kattene Cava, Covi og Coda. Cæsar er antatt å være ca tre år. Han har en korthåret, svart pels med litt hvitt i seg.

Fosterhjemmet forteller at Cæsar er veldig sjenert og prøver å unngå kontakt. Han er derimot ikke aggressiv, kun sky. Fosterhjemmet har fått stryke og klø på han, og syntes han hørte antydning til maling. Fosterhjemmet tror derimot at det er et godt stykke igjen før Cæsar blir imøtekommende og ordentlig trygg

Cæsar er kastrert, id-merket og vaksinert. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Cæsar, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenvegen 10B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 182662212
Sist endret 14. sep. 2020 00:53

Rapporter annonse