INAKTIV

Trygge lille Felix fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Denne lille skjønnasen har sjarmert alle på sin vei. Han har en herlig fluffy pels av oransje og beigetoner. Og nyyydelige øyne man aldri får nok av å se inn i. Men det mest unike med Felix er den kuleste krøllhalen som ligger snurret som en donut på ryggen når han er glad. Og det er han. Han er en trygg liten pus som maler høyt når han blir strøket på. Når han blir plukket opp er det helt ok å ligge på ryggen og slappe av i hendene til menneskene. Og hvis det i tillegg gynger litt så er det ekstra deilig.

Akkurat nå er Felix mest opptatt av lek og klatring, men når han blir sliten så hopper han opp i sofaen og tar seg en runde før han legger seg inntil for litt kos. Han kan ligge lenge og slappe av på sofaen og da sitter menneskene og beundrer ham når han drømmer og rister litt med potene. Han elsker å sove med søsknene sine Ariel, Amandus og Princess som også ønsker seg nytt hjem.

Felix er født 19.05.2020 og er leveringsklar 11.08.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182452804
Sist endret 7. aug. 2020 17:32

Rapporter annonse