Rolige Moon fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Moon er så god som natten er lang. Hun har en strek i ansiktet som kan assosieres med dag og natt. Derfor synes vi navnet hennes er perfekt, dag på ene siden og natt på den andre siden.

Man skulle kanskje tro at hun er våken hele natten grunnet navnet sitt, men da sover hun faktisk. Hun synes det er veldig stas å følge de samme rutinene som de tobeinte har.

Fine og rolige Moon er en såkalt skilpadde farget katt. De fleste av skilpadde kattene har en så kalt tortietude, denne mangler Moon. Hun er bare så glad og fornøyd med å få kos og lek.

Moon er stort sett glad og fornøyd, men synes ikke det er så stas når matskålen er tom. Hvis det skjer så springer hun til fosterforeldrene for å gi beskjed at dette ikke er holdbart.

Ellers eeeelsker hun kos. Kos hele tiden er akseptabelt - og det er også viktig at hun får rutinen sin med kos før leggetid.

Moon er født 28.08.16.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4014 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182283889
Sist endret 13. nov. 2020 12:55

Rapporter annonse