Gudinnen Ceres fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Lille gudinnen Ceres søker sitt for-alltid-tempel. En stille søndag oppdaget fostermor at en liten kattunge trengte hjelp via en gruppe på Facebook. Hun var ikke sen med å sende ut en hjelpende hånd og dermed endte jeg opp hos henne. Jeg var et trist syn ved ankomst; alle klør på alle poter var knekt av, sår på de fleste av tredeputer, begynnende øyebetennelse og veldig tynn. Men pusonligheten min hadde ikke blitt ødelagt. Den var boblende og veldig tilstede. Så mye tilstede at alle de fire sort/hvite pingvinene som bor her (en pingvin er en sort/hvit pus fatter du vel) var sjokkskadet og helt i villrede. Jeg styrte nemlig fostermor sitt hus med en jernlabb fra første stund. Såpass hardt at jeg ble kalt KnurreGuri *fnis*. Noen har nemlig glemt å fortelle meg at jeg liksom skal være minst og litt redd voksne katter. Men det man ikke vet har man ikke vondt av? Eller?

Jeg er ikke slem altså. Ikke slår, biter eller klorer jeg. Verken katter eller mennesker. Jeg bare løper etter de voksne kattene for jeg vil så veldig gjerne leke. Og de må fint bli med, enten de vil eller ikke. Har også klart å lure meg inn under huden på han ene voksne som ikke er helt i vater. Han er nemlig med meg og leker non stop. Vi løper opp og ned trappen, frem og tilbake i gangen og så lekesloss vi når det passer meg.

Ellers er jeg sånn passe glad i mat. Jeg mener, mat må man ha men jeg tipper ikke over i ekstase av maten altså. Mer at jeg spiser fordi jeg vil bli stor og sterk enn at mat er livet.

Kos er også digg. Fostermor bærer rundt på meg som om jeg var en baby og har meg i fanget hver gang hun sitter i sofaen. Jeg nyter begge deler og sier aldri nei takk til kos. Maler så kroppen min durer gjør jeg også.

Fostermor sier jeg er uredd, tøff og veldig veldig nysgjerrig. Faktisk i overkant nysgjerrig kanskje. Hun har nemlig løpt etter meg 3 ganger ute siden jeg rømmer ut døren ved første anledning. Og fostermor er NØYE på å passe på men alikevel klarer jeg å snike meg ut. Så god er jeg bare. Ikke at jeg tror fostermor er særlig begeistret men hvem bryr seg vel om det? Hun har sagt til meg 100 ganger at jeg får ikke gå ut før jeg er 1 år gammel men det hindrer meg ikke i å prøve.
Jeg liker andre katter så lenge jeg får bestemme. Knurrer veldig på dem i begynnelsen for å vise hvem som er sjef. Når de så bare godtar det (alle 4 som bor her har godtatt at jeg nå bestemmer) er jeg ferdig med knurringen og den obligatoriske leken slår inn. Så jeg kan godt bo med en annen snill katt altså. Eller uten katt. Kanskje til og med med en kattevant hund. Så uredd er jeg nemlig. Barn tåler jeg nok også. Mistenker egentlig at jeg tåler det meste. Er ikke redd støvsugeren en gang. Det sier vel sitt.

Skulle du ønske å treffe meg må du sende mail til DNNJ. Om du er veldig snill så tar fostermor i mot deg og du får hilse på meg. Her er nåløyet trangt men det er lov å sende en henvendelse. Jeg lover det er verdt det.

Ceres er født ca 01.06.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4365 Nærbø

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182283889
Sist endret 14. sep. 2020 08:07

Rapporter annonse