INAKTIV

Lekne Pusur fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Skjønne lille Pusur kom i fosterhjem sammen med en sky mor og 3 søsken når de var en uke gamle. Mor har hele tiden vært veldig beskyttende overfor ungene, noe som har gjort at Pusur og er litt sky og skeptisk til mennesker. Han vil derfor trenge god tålmodighet fra de som adopterer han.

Han er den eneste som fremdeles bor med mor, og er ennå litt mammadalt. Pusur er veldig glad i tørrfôr, våtfôr bry han seg ikke så mye om. Men hvis fostermor lokker med en liten påleggbit, klarer han ikke motstå fristelsen og kommer bort å spiser fra hånden.

Han er aktiv og leker med både med andre katter og menneskene i fosterhjemmet. Når han blir trett kan han sove i timesvis, og da er det greit med kos fra menneskene. Pusur vil trenger god tid og masse tålmodighet før han blir helt trygg.

Pusur er født 19.04.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4150 Rennesøy

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 182283517
Sist endret 13. nov. 2020 13:01

Rapporter annonse