Krengende familiecargosykkel

Til salgs
75 000 kr
Butchers & Bicycles har spesialisert seg på elsykler for barne- og varetransport og bygger på god dansk sykkelkunst med originale løsninger på store utfordringer. Denne sykkelen faller ikke i bakken. Har fått høythengende utmerkelser.

Her er trehjulssykkelen lagd for å krenge. Du får beholde lettheten og gleden fra en tohjuling. Noe du forstår så snart du har testet den. Barna i front fryder seg av glede - som å være på tivoli dag etter dag. Uten å gå lei. Og du har det ikke mindre morsomt som sjåfør når du skal gjøre dagens nødvendige ærender til barnehage, skole, shopping etc.

Kassa i ABS-plast har utvendig dimensjon 90 x 60 x 60 cm (ca 230 liter). Basisprisen som står på varen er en ribbet versjon, se nedenfor under "Teknisk beskrivelse" for priser på tilleggsutstyr for barne- eller varetransport - dette legges til i prisen.

For 2020-modellen er det lagt opp til at barneseter kan settes både foran og bak i kassa. Altså plass til hele fire barn. En spennende løsning, men forutsetter nok at de ikke er mer enn fire år og ikke har for lange bein.

MK1-E CX-Line er i standardversjonen utstyrt med Sram NX 11 gir, hydrauliske skivebremser, Schwalbe Big Ben dekk på 20 tommers forhjul og 26 tommers bakhjul.

Opsjon er trinnløst NuVinci N380 navgir med Gates karbonbelte i stedet for kjede. Beltedrift er en spennende løsning, langt mer robust og ruster ikke.

Elsykkelen er utstyrt med Bosch Performance CX krankmotor, den sprekeste Bosch-motoren med dreiemoment opp til 75 Nm, som hjelper deg opp til 25 km/t. Kontrollenheten gir deg mulighet til å velge mellom ingen assistanse eller fire nivåer fra eco til turbo, avhengig av om du ønsker kraft eller rekkevidde. Standard er Bosch Intuvia display, mot et tillegg kan du også få Nyon med GPS.

Foran styret er det festet et Bosch Li-ion batteri på 500 Wh (36V/13,4Ah) som gir en rekkevidde på 40-70 km avhengig av assistansenivået og hvor tungt du laster. Batteriet lades enten fastmontert på elsykkelen eller det kan låses opp og tas ut for lading. Oppgradering til 1000 Wh er mulig, da blir det tilkoblingssystem for Bosch Dual Battery System.

Butchers & Bicycles MK1-E CX-Line leveres i svart eller hvit farge, universal størrelse som med justerbart styre og sete skal passe alle fra 1,60 til 1,95 meter, med skjermer og støtte.

Sjekk også denne videoen for Butcher i bruk. https://www.youtube.com/watch?v=JZn2YxUSJAE

Priser på tilleggsutstyr - se under "Teknisk beskrivelse". Her er en kjekk video som viser hvordan tilbehøret brukes.

Komponenter:

BARNESETE OG BELTE FOR TO (NY TYPE)(+KR 3.800)?
BOKS MED DØR, HVIT(+KR 3.200)?
BOKS MED DØR, SVART(+KR 3.200)?
ENVIOLO CARGO HUB (380%) OG GATES KARBONBELTE(+KR 6.500)?
FLATCOVER FOR BOKS(+KR 2.600)?
HANSKEROM(+KR 2.900)?
PARKERINGSTREKK(+KR 2.600)?
REGNTELT MED VINDU(+KR 5.200)?
SUPERNOVA E3 LYS, SETT 3 STK(+KR 4.500)?
DUALBATTERI OPPGRADERING TIL 1000WH(+KR 15.000)?


Link til sykkelen i Web butikk for EVO Elsykler /Mopshop Technolode. https://mopshop-technolode.mamutweb.com/Shop/Product/Urban-Arrow-Family-med-Bosch-CX-motor-og-500wh-batteri-20mod/UA16110%252EHVIT_20CX
Lokalt er også laget en video fra modellen der mange detaljer zoomes inn. Link til video her: https://youtu.be/v2hCkw2Czqs

Vi forhandler høykvalitetssykler og var tidlig ute for å sikre oss de virkelig gode syklene fra seriøse europeiske produsenter. Vi selger ut av lidenskap og er en faghandel både i informasjon og i oppfølging etterpå. Vi bruker moderne dataverktøy for å hente tilstandsrapport fra sykkelens styringsenhet og nyter godt også av spisskompetanse og slik prøver vi å ta service raskt og presis. Vi selger bare sykler vi selv kan tenke oss å sykle.

Bor du riktig langt fra EVO forhandler og likevel må ha sykkel tilsendt, hvorfor ikke da fra entusiastiske Sortland?

Vi fører også øvrig utvalg fra www.evoelsykler.no

Vi selger sykler med base på Strand på Sortland, så kontakt på epost eller telefon e.18.00, helgene hele dag på telefon.

Demosykkel kan tas med til Sortland sentrum e.avtale. Velkommen også fra Harstad, Narvik, Bodø og nabokommuner i Nordland hvor du enn har base i fylket; Andenes, Andøy, Ballangen, Bjerkvik, Brønnøysund, Bø i vesteråen, Evenskjer, Fauske, Glomfjord, Gravdal, Hadsel, Hauknes, Hemnesberget, Kabelvåg, Kongsvik, Leknes, Lødingen, Løpsmarka, Melbu, Mo, Mo i rana, Mosjøen, Myre, Nesna, Rognan, Saltdal, Sandnessjøen, Stamsund, Stokmarknes, Svolvær, Øksnes, Ørnes - også Tromsø - Kirkenes og omegn.

Tilleggsutstyr for barnefrakt, f.eks. regntelt og ekstra benk, bestilles ved siden av

Helt nederst, ytterligere spec:
Ramme: Pulverlakkert aluminium Dimensjoner: 229 cm lang, 90 cm bred og 109 cm høy Kapasitet: Maks totalvekt 180 kg, maks last i boksen 100 kg Rammehøyde: Universal for førere 1,50 til 1,95 m Farger: Svart eller hvit Dekk: foran: Schwalbe Big Ben 20 x 2.15 ; bak: Schwalbe Big Ben 26 x 2.15 Felger: Alex, dobbeltvegget aluminium Batteri: Bosch PowerPack 500 Performance, opsjon Bosch Dual Battery System med 1.000 Wh Motor: Bosch Performance CX 250W, 25 km/t Display: Bosch Intuvia, med Bosch Nyon (inkl GPS) som opsjon Gir bak: Sram NX 11 gir, opsjon Nuvinci trinnløst navgir (Denne har Nuvinci og Gates Carbonbelte) Bremser foran: Tektro HD-515 hydrauliske skivebremser, med parkeringsbrems på venstrebremsehendel Bremser bak: Tektro HD-285 hydrauliske skivebremser Lys: opsjon Supernova E3 lyssett med to lykter foran og en bak (denne har det) Skjermer: Ja Støtte: Butchers to bein, integrert Vekt: 43 kg Rekkevidde standard: 40-70 km Rekkevidde opsjon: 70-140 km med dualbatteri 1.000 Wh

Pris er grunnprisen, litt av utstyret her plusses på jfr. oversikt.
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Sender i hele landet. Ring gjerne å slå av en prat etter 18.00 om kveldene, eller i helgene.
Vi forhandler høykvalitetssykler og var tidlig ute for å sikre oss de virkelig gode syklene fra seriøse europeiske produsenter. Vi selger ut av lidenskap og er en faghandel både i informasjon og i oppfølging etterpå. Vi bruker moderne dataverktøy for å hente tilstandsrapport fra sykkelens styringsenhet og nyter godt også av spisskompetanse og slik prøver vi å ta service raskt og presis. Vi selger bare sykler vi selv kan tenke oss å sykle.

Bor du riktig langt fra EVO forhandler og likevel må ha sykkel tilsendt, hvorfor ikke da fra entusiastiske Sortland? Vi sender!

Vi fører også øvrig utvalg fra www.evoelsykler.no

Vi selger elsykkel fra Strand på Sortland, så kontakt på epost eller telefon e.18.00

Strandveien 236, 8406 Sortland

Annonseinformasjon

FINN-kode 181388131
Sist endret 7. jun. 2020 20:49

Rapporter annonse