Energibunten Mimmin fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei! Jeg heter Mimmin og jeg er en ung herremann på ca 2 år. Jeg ble funnet ute for en stund siden og synes det var ganske greit å få komme inn å være heller. Jeg eeelsker selskap og hvis jeg kunne få velge, så skulle all oppmerksomhet vært rettet mot meg hele dagen. Men jeg liker aller best å leke. Det blir (nesten) aldri nok! Jeg elsker å fly etter fjærleker, frem og tilbake i hele fostermor og fosterfar sin leilighet. Det er jo så gøy! Hårstrikk har jeg nylig også funnet ut er helt fantastisk morsomt – spesielt når fostermor/far skyter strikken til andre siden av rommet. Da styrter jeg etter den – og henter den faktisk sånn at de kan skyte igjen. Elsker å løpe!

Jeg liker også godt å få kos, men det må være på mine prinsipper og magen er stort sett en no-go. Da kan det være jeg biter litt, men det tror jeg er fordi jeg blir så ivrig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det viser seg også at jeg ble skutt av et luftgevær som traff brystet mitt, noe som gjorde at jeg lenge hadde veldig vondt. Det kan også være grunnen til at jeg av og til reagerer slik jeg gjør. Men etter å ha fått fjernet kulen og fått masse kos og stell, så har jeg blitt mye tryggere. Så lenge du holder kosen rundt hodet mitt, ryggen og spesielt halsen, så maler jeg så høyt at du nesten kan høre det fra et annet rom.

Børste har jeg ikke skjønt poenget med enda – den er det mye kjekkere å leke med enn å få over kroppen! Ellers hopper jeg gladelig opp i fanget ditt for litt kos, og ligger hånden din i ro, ja da graver jeg snuten under den slik at du koser mer med meg.

Jeg er også veldig nysgjerrig og liker best å være der det skjer. Det er jo så mye spennende å se og følge med på! Jeg følger gjerne fostermor eller fosterfar til kjøkkenet og hjelper med å ta ut av oppvaskmaskinen, eller inn på badet når de skal noe der. Jeg må jo passe på!

Mat er også veldig godt, og er så å si ikke kresen. Jeg spiser det meste, men du må kanskje se litt etter hvor mye jeg får om dagen, for hvis ikke spiser jeg opp alt i sammen! Våtfôr er vinneren hos meg, men litt skinke og ikke minst Dreamies er også veldig godt.

Jeg ble dessverre påvist FIV og blir derfor en for-alltid innekatt. Men det går egentlig helt greit. Jeg synes det er spennende å snuse på luktene som kommer inn når vinduet står på gløtt, men jeg trives veldig godt som innekatt også. Så lenge jeg får lekt og blir aktivisert, så er det null stress!

Jeg tror kanskje jeg passer best hos noen som har hatt katt før eller er vant med katt, sånn at de kan lese kroppsspråket mitt og forstå oppførselen min. Men fosterfamilien min sier jeg er en ganske snill katt selv om jeg kan være en smule uforutsigbar. Jeg kan i hvert fall garantere at jeg er en katt som vil gi deg masse liv og røre i heimen, og ikke minst masse kjærlighet!

Aldri et kjedelig øyeblikk med Mimmin i hus, det tør jeg påstå! Så har du lyst til å møte meg og ta meg med til mitt for-alltid hjem? Kontakt DNNJ, så setter de opp en date!

Mimmin er født 09.05.2018.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4007 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 179220352
Sist endret 30. jul. 2020 18:42

Rapporter annonse