INAKTIV

Forsiktige Mitzy fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Mitt navn er Mitzy og jeg ble født i mai 2018. Jeg ble født ute og var en halv-voksen kattepus da jeg ble funnet av frivillige hos Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren. Jeg havnet kort tid etter i fosterhjem på Hundvåg og har bodd her siden, fordi jeg er en engstelig pus. Men jeg er en snill, leken og kosen jente, men nærkontakt med mennesker skremmer meg litt enda, men liker å være i samme rom som fostermenneskene mine hele tiden. Jeg har blitt fortalt at jeg har en lys, ynkelig stemme som får meg til å fremstå som en kattunge. Jeg lyder navnet mitt og kommer når jeg blir ropt på, eller når det ristes i snacksposen.

Jeg leter etter mitt for-alltid-hjem, i et rolig hjem helst uten små barn. Jeg trives veldig godt innendørs og har mest sannsynlig ikke lyst til å bli en utepus igjen. I fosterhjemmet mitt bor det andre katter og fosterkatter, som jeg kommer godt overens med, så om du har lyst å adoptere meg er det et pluss om du har en katt fra før.

Jeg har kommet langt siden mine første dager i fosterhjem, og det er soleklart å se at jeg har veldig veldig lyst på nærkontakt og kos, men noen av instinktene mine sitter enda litt godt i. Så hvis noen der ute har rom og tålmodighet for en litt engstelig men snill jentepus, er jeg den rette for dere.

Mitzy er født 20.05.18.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4083 Hundvåg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 178649377
Sist endret 6. sep. 2020 10:35

Rapporter annonse