Matglade Tikki fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Tikki elsker mat!! Hun spiser alt hun kommer over. Hun digger også å leke med fjørpinner. Tikki er ei forsiktig jente. Men som sin bror er hun ei forsiktig jente, hun liker å bli klappet når hun spiser, da glemmer hun litt ut at hun egentlig er litt redd. Hun kommer ikke bort til deg for å bli klappet.

Tikki er ei veldig nysgjerrig jente som er oppe i stuen hele tiden nå og vil være med å se hva vi gjør. Men hun skvetter vekk når vi beveger oss.

Tikki har en bror som også er klar for adopsjon. De passer fint å komme til samme hjem, uten små barn. De vil gjerne bo i et hjem med tålmodige ungdommer og voksne som gir de tid til å bli kjente med sitt nye hjem.

Tikki er født 12.07.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4070 Randaberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 178648001
Sist endret 5. jan. 2021 11:04

Rapporter annonse