Håpets katt Hope fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Håpets katt Hope søker sitt kjærlige for-alltid-hjem.
En kald dag i april 2018 la fostermor for første gang merke til den lille saken av en pus utenfor huset sitt. Fostermor gjorde plikten sin og tok runden rundt i nabolaget i tilfelle pus hadde en eier, lette på nettet og la henne ut på diverse sider for savnede og funnet. Etter en stund ble det klart at pus ikke hadde et hjem og at hun ikke var tam. Da ble planen å mate henne og gi vann inntil noen av organisasjonene hadde ledig plass til henne. Ventelisten var lang og det ble ikke plass til henne før i februar 2019.

Nå etter lang tids jobbing fra fostermors side er Hope en glad og fornøyd katt. Hun har en bestevenninne som hun elsker å være sammen med, men er like gjerne med menneskene i huset. En veldig nysgjerrig og våken liten skatt som elsker å få med seg det som skjer rundt i huset. Når fostermor vasker og ordner i huset er Hope en selvfølge. Ikke at hun hjelper til, men hun er en ivrig observatør.

Hun er veldig glad i kos, men det må koses på hennes premisser. Men sånn er det jo med alle katter. Du kan ikke komme her og komme her, nei! Hun er ikke slem, men trekker seg bare unna dersom du blir for overivrig i dine antastelser. Som seg hør og bør.

Hope er av den lett bestikkelige sorten. Så om man byr seg frem med litt godis og våtfor er hun slettes ikke vanskelig å be.

I sitt nye hjem vil Hope veldig gjerne ha et menneske eller to som elsker å leke. Så om du er av den kjipe sorten som syns leking er kjedelig vil nok Hope syns at du er siste sort. Frem med fjærpinnen eller ballen så freser hun rundt som et lite sort/hvitt lyn.

Hope er en av disse som vil trenge tid. Men om du bare har dette vil du bli rikelig belønnet. Du får en trofast og kjærlig venn for livet som vil elske deg med hele sitt lille hjerte. Dersom du kjenner Hope er skatten for deg så send en mail til DNNJ så får du komme på besøk hos Hope og fostermor. Du er hjertelig velkommen!

Hope er født 13.03.17.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.
Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4343 Orre

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 178648001
Sist endret 7. aug. 2021 00:39

Rapporter annonse