INAKTIV

Flotte Nikita fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 300 kr
Nikita er veldig snill og rolig 9 år gammel hunnkatt. Hun har vært i fosterhjem en stund hvor hun stadig gjør nye fremskritt, og blir tryggere for hver dag. Nikita kan være litt skeptisk til nye steder og mennesker, men når hun finner trygghet nyter hun å blir klappe og koset med. Stort sett liker ligger hun på sofaen eller kroken sin for å slappe av. Med tiden blir Nikita trygg på seg selv og andre mennesker. Hun er sterilisert, vaksinert og chippet, og vil passe inn i et rolig hjem uten små barn. Venter nå på noen som er klar for å ta henne til er hjem hvor hun kan leve trygt resten av livet.

Nikita er født 14.11.10
Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4009 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 178603134
Sist endret 1. sep. 2020 21:24

Rapporter annonse