Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Denne høyt elskede klassikeren, siste med den unike Hub motoren fra BH Emotion

Til salgs22 900 kr

Beskrivelse av varen

Solgt! Enda mulig å sikre seg denne teknologien, så mange valgte dette etter prøvetur fordi spenstigere enn krank motor. Og tar du en prøvekjøring er du trolig solgt. Kicket som kommer straks du starter og den eventyrlige supporten du får underveis gjør at du trolig får den klassiske aha opplevelsen og kjøper en. Sykkelen her var så populær at kundene tidvis tømte alle lagrene :-). Nå er den en overligger som er satt ned fra 29900, men er butikkny. Med hele 24 gir i kombinasjon med momentsterk navmotor har du en fremkommelighet av de skjeldne. Lys rett fra hovedbatteriet. Navmotoren på denne gjør at motoren jobber full fart mens man girer, ikke slik som krankmotoren som slår kraftig ned på effekten under giring.

Emotion har klart å skjule at den er en elsykkel og kler inn elektronikken med smakfull eleganse. Ta en rask titt på konkurrentene så ser du hvor genialt designet på denne er. Der de andre har en "kamel-pukkel" av et batteri som roper "jeg er elsykkel" lang vei, så er denne diskre. Skyvet fra start bringer smilet frem. Utgaven her er svært fleksibel for ulik kroppshøyde, og den kan sykles av stort sett alle. Ikke minst fordi den har en fantastisk klips som gjør at du i en håndvending dreier styret slik du vil i både vinkel og høyde. Setet justeres også svært raskt og enkelt. På bildene er stort sett styret satt ganske høyt opp og hjulene er anstendige 26 tommer. Flott bagasjebrett i sykkelens farge gjør at du får nyte flott design i tillegg til ekstra god kvalitet.

Elsykkel fjerner det som for mange blir utrivelig med sykkel, nemlig motvind, seige oppoverbakker og ufrivillig svettetokt akkurat i det du skal storme inn i første møte på jobb.
Og trimfaktoren, den styrer du selv da du jo kan justere el-assistansen fra boost, medium til ingenting. Du kommer trolig til å være mer ute på sykkel når det er så trivelig. Det er ikke uvanlig å bake inn ekstra avstikkere i stedet for kun kjøring fra A til B fordi det blir så trivelig med el-supporten. Sykkelen her er morsom å sykle, spontan og svært behagelig å sitt på.

Emotion Street har helt utrolig kapasitet, fra det lille men hypermoderne batteriet får du 4-8 mil assistanse under norske forhold, (noe lavere på kalde vinterdager). Ikke til å tro, men det kan nytes i bakke etter bakke. Med denne kan du utrent utfordre den trikot kledde briljerende alfahannen med tredagers skjegg og iltert karbonblikk opp sjefskneika. Og elegant gli forbi mens alfahannen ser livet gå i revy - er en eiendommelig følelse som vi unner våre kjøpere av denne supre elsykkelen. Lav innstegshøyde gjør denne lett å entre. Dekkene er akkurat såpass høye at de demper godt og 26toms hjul gjør at hele sykkelen står litt lavere og medfører i tillegg økt dreiemoment fra motoren.

Elsykkel er markant dyrere enn vanlig sykkel, hvis du først skal trå til økonomisk, så skal du trå til med stil. Våre sykler er håndplukket fra øverste hylle av erfarne fagfolk og er kraftig dimensjonert. Herav kan nevnes 2års/20.000km garanti på batteri som skal beholde 80% av sin opprinnelige kapasitet. Minner om at 40750km er lengden rundt jorda så 20 tusen km viser at det er lagt opp til høy kvalitet som gjør det ekstra trivelig å legge litt i kjøpet. Batteri tåler godt flekkladning, og hvis man tenker seg at man lader 25% av gangen kan man kjøre nærmere 2000 ladninger og batteri er enda sprekt hvis for øvrig behandlet på rett måte.

En liten oppsummering for deg som er opptatt av god service.
Vi forhandler høykvalitetssykler og var tidlig ute for å sikre oss de virkelig gode syklene fra seriøse europeiskeprodusenter. Vi selger ut av lidenskap og er en faghandel både i informasjon og i oppfølging etterpå. Vi bruker moderne fjernhjelpsmetoder for å hente inn ekspertise hvis lokalverkstedet trenger ytterligere spisskompetanse og slik kan vi ta service raskt og presis. Vi har datadiagnoseverktøy som leser tilstanden til din sykkel raskt og presis.
Teknologien fra Emotion får testere til levere ut terningkast 6 på denne sykkelen i Aftenposten 30.juni 2015) De anfører på pluss:
"Suverent helhetsinntrykk.
Virker solid.
Fløyelsmyk giroverføring, selv i motbakkene.
Råsterk motor gjør at vi nesten flyr opp motbakkene."

Med elsykkel i bruk og bilen parkert gjør du en håndfast innsats for miljø og motvirkning av global oppvarming. Det er utrolig gøy å prate om denne sykkelrevolusjonen i hyggelig lag, og hvis trendene fra sør i Europa sprer seg nordover vil disse kjøretøyene definitivt bli populære. Her på Sortland strever vi med et sentrum som akkurat har for mange biler parkert, og det blir utrivelig for besøkende og turister. At flere tar sykkelen fatt nå når det er blitt så enkelt vil fort avhjelpe parkeringssituasjonen.

faktaene om sykkelen:

2017 Modell: EV337
Ramme: Street Wave Alloy 26? med intern kabling
Størrelse: MD (41 cm)
Gaffel: SR Suntour NEX MLO
Styrestamme: Emotion Auto justerbar
Batteri: EVO 500Wh (48V/10,5Ah) integrert i ramma
Motor: EVO 350W (effekt begrenset til 250W) i bakhjulet som øker til rett over 600W i prioriterte fartsområder.
Display: LCD Emotion – plassert venstre side, betjeningsknapperintegrert i display
Girhendel: Shimano Acera
Gir bak: Shimano Alivio 8sp
Gir foran: Shimano FDM191 3sp
Krank: Shimano Altus 48/38/28T
Girkassett: Shimano HG41 8sp (11-32T)
Kjede: Shimano HG40
Forbrems: Hydrauliske skivebremser 180mmBakbrems: Hydrauliske skivebremser 160mm
Felger: ALU dobbelvegg
Dekk: Kenda 193 26*1,75C
Frontnav: Shimano
Eiker: Rustfritt stål
Sete: Selle Royal Freeway gel
Seteklemme: Hurtigkobling
Setepinne: 31,6mm
Styre: Emotion City Alloy
Holker: Ergonomisk
Pedaler: Alloy
Lys: foran: Spanninga Roxeo ; bak: Spanninga Brasa
Skjermer: Curana
Bagasjebrett: Klickfix
Rekkevidde: 60 – 90 km
Vekt: 26,3 kg
Oppgradering: Bluetoothsett + app til smartphone, GPS Tracker

Første modellen av denne fikk Terningkast 6 i Aftenposten-testen, og her er den med enda sterkere motor og finpusset fra sin Europeiske fabrikk.

Man kan kjøpe som ekstrautstyr:
- smekker bagasjebærer for ett ekstra batteri,
- GPS sporingsenhet, EVO-modellene klargjort for ekstrautstyret.
- neoprene isolasjonshylse for batteristammen (18% mer effekt fra batteri ved 20minus grader)
- egentlig nyhet i fjor, du kan kjøpe bluetooth enhet som kommuniserer med din smarttelefon som har avansert APP for flere opplysnings og styringsparametre.
Her har du den på vår hjemmeside www.mopshop.no

https://youtu.be/Jng4LX4_ccM når forløperen akkurat hadde ankommet Sortland - Den som selges her er enda mer raffinert fordi mer utviklet teknologi.

Prøv elsykkel fra EVO Elsykler Sortland/Mopshop Technolode (på Sortland siden 2006). Etter avtale tlf. e.18 41258384 helgene mer fleksibelt.
Vi slår gjerne av en prat med nordlendingene og Mopshop kunder som nå vil gå over fra bensin til batteri :-)

Generell info
Vi selger sykler med base på Strand på Sortland, så kontakt på epost eller telefon e.18.00, helgene hele dag på telefon. Sender til hele landet for kr 1150 ekstra.

Nøkkelinfo

Sykkeltype
Elektriske
Tilstand
Ny

Generell info

Sender i hele landet. Ring gjerne å slå av en prat etter 18.00 om kveldene, eller i helgene.
Vi forhandler høykvalitetssykler og var tidlig ute for å sikre oss de virkelig gode syklene fra seriøse europeiske produsenter. Vi selger ut av lidenskap og er en faghandel både i informasjon og i oppfølging etterpå. Vi bruker moderne dataverktøy for å hente tilstandsrapport fra sykkelens styringsenhet og nyter godt også av spisskompetanse og slik prøver vi å ta service raskt og presis. Vi selger bare sykler vi selv kan tenke oss å sykle.

Bor du riktig langt fra EVO forhandler og likevel må ha sykkel tilsendt, hvorfor ikke da fra entusiastiske Sortland? Vi sender!

Vi fører også øvrig utvalg fra www.evoelsykler.no

Vi selger elsykkel fra Strand på Sortland, så kontakt på epost eller telefon e.18.00

Beliggenhet

Kart med kartnål8406 Sortland
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode178395286
Sist endret08. juli 2021 06:11

Rapporter annonse

Logo