Planer om ny bil? Glem det, det er Kef Blade 2 du skal ha!

Til salgs
229 990 kr
Kef Blade 2 er "stueversjonen" av deres banebrytende høyttaler ved navn Blade. Blade oppstod som en hyllest til ingeniørene som jobber hos Kef, hvor de fikk frie tøyler til å utvikle den "perfekte høyttaler".
Blade står som et monument, og er noe av det ypperste som kan formidle lyd, men er også en høyttaler som krever sitt, både av utstyr og rom.
For å gjøre denne banebrytende høyttalerkonstruksjonen litt mer tilgjengelig for folk som bor i normale stuer, så har de laget en forminsket utgave ved navn Blade 2.
Her er alle de samme kvalitetene på plass, men tilpasset lytterom og stuer i en mer normal skala.

Blade 2 er så lekker å se på, at selv den mest ihugga motstander av høyttalere feller en liten gledeståre når de opplever de. Her skjønner man at god lyd tar plass, og man er mer enn villig til å avse den plassen for å ta del i den opplevelsen det er å nyte musikk på noe som ser ut som himmelsk skaperverk.

Er man av den typen som ikke egentlig er opptatt av musikk, lyd og denslags, men bare ønsker å ha noe som ser rått ut, og som gjør naboen misunnelig, så er dette valget der også.
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt showroom i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 178079429
Sist endret 31. aug. 2020 18:36

Rapporter annonse