Superkoseren Quill fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Herlige Quill er en pus med en utrolig sjarmerende personlighet. Han er en av dem som har lært seg å bruke sine søte mjau for å få viljen sin – da står kos øverst på ønskelista. En større kosepus enn dette skal man lete lenge etter. Man kan tilby han godbiter, men han vil heller stange hodet sitt inn i hånda di for å be om kos, kos er da MYE bedre enn mat må vite! Nei men vent litt..! Om en spesiell type våtfor står på menyen er det ganske så godt også! I denne gutten har du en venn for livet. Han eeelsker kos og oppmerksomhet, og slapper gjerne av i armkroken din. Han følger etter deg og gnir seg inntil stoler eller møbler og viser tydelig at han ønsker litt kjærlighet. Han blir gjerne med deg inn på kjøkkenet i håp om litt snacks. Han svinser rundt beina dine og gnir seg inntil deg. Han har litt på hjertet, og vil gjerne dele, han gir beskjed med sine søte mjau. Som det lille matvraket han er finner han fort ut om du har lagt noe mat på kjøkkenbenken, og kan finne på å smake på det meste, og kattunge rampen i seg har han enda. Han har en del energi, og lek med laser er det kjekkeste han vet. Da flyr han rundt i leiligheten og jakter til han er helt utslitt. Han gir seg ikke før han peser og fostermor sier han må ta seg en pause.

Utgangspunktet for Quill tilsier ikke at han skulle bli en sånn kosekatt. Født ute sammen med sine søsken ble han hentet inn og fikk komme inn i varmen. Han var redd mennesker når han kom inn, og det har tatt tid for han å bli trygg. Med andre trygge katter i hjemmet har han virkelig blomstret, og han er den typen katt som vil bli din beste venn. Han vil gjerne være med deg oppi sofaen om han får lov, og bare å være i nærheten av deg er kos. Han lar seg løfte og elsker å bli kysset på, han gir gjerne et lite nuss tilbake siden han har skjønt at det er sånn mennesker viser kjærlighet. Han er skeptisk i begynnelsen, men når han lærer at han kan stole på deg blir man hans nummer 1.

Quill bor sammen med flere andre katter i dag, og er ikke en dominerende personlighet. Han går godt sammen med alle, og vet å tilpasse seg sosialt.

Han er såpass ung enda at energi nivået er høyt, men det er ikke så nøye om det er mennesker eller andre katter som blir med på leken, har han en leke med catnip kan han også fint underholde seg selv. Kattegress er også veldig spennende, det samme er å sitte i vinduet og se på verden og de andre kattene.

Hjemmet han hadde passet best inn i er nok helst av den rolige typen, og veldig gjerne med en kattevenn. Han gjemmer seg i begynnelsen når det kommer besøk, men når han innser at det kanskje ikke var så skummelt allikevel kommer han luskende og vil hilse på. På sikt hadde han nok satt stor pris på å få være ute og lufte seg.

Quill er født 15.06.19
Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 178051840
Sist endret 15. jul. 2020 03:58

Rapporter annonse