INAKTIV

Kosemonsteret Nagini fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 300 kr
Herlige Nagini, fikk navnet sitt momentant da hun kom inn. Hun laget skumle lyder slik at vi skulle tro hun var stor og skummel. Men da hun fikk komme ut av buret sitt viste hun seg å være den største kosepusen vi hadde møtt på lenge.

Hun ble funnet ute med sin lille sønn, og var en av de heldige som fikk komme inn i varmen hos oss.
Hun er altså et skikkelig kosemonster. Hun går etter deg for å få kos, gneger seg rundt deg og selv om du roper på en annen katt så kommer Nagini luskende i håp om å få litt kos. Uansett hvor du går, der går Nagini også.
Hun synes også det er gøy å leke, men det tar ca 1 minutt så vil hun ha mer kos heller.

Om natten sover hun på bena dine. Der ligger hun hele natten og klarer alltid å snike til seg litt mer kos.
Forutenom kos, så er det mat som er tingen for Nagini. Hver gang du går på kjøkkenet tar hun springfart for å ikke gå glipp av noe. Om du ikke er kjapp nok kommer det et lyst og trist mjau som forteller deg hvor sulten (les: godissyk) hun er.

Nagini er en katt som elsker oppmerksomhet, og er veldig lett å bli kjent med. Litt kos og gjerne noe smågodt så er dere bestevenner for alltid ?

Nagini er født 21.10.15

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 178051840
Sist endret 15. des. 2020 18:11

Rapporter annonse