Sjarmerende Houdini fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Houdini har hatt en lang reise innendørs, fra å være redd alt og alle til å oppsøke kontakt.

Han er fortsatt skeptisk til fremmede, men kommer opp i stuen etter en time når det er besøk. Han holder seg da litt på avstand.

Han elsker de andre kattene i fosterhjemmet. Houdini elsker kos, og god mat. Han tigger som en hund ved middagsbordet for det er en stor sjanse at bambiøynene gir han en smakebit (som han egentlig ikke vil ha).

Han trenger et rolig hjem uten de aller minste menneskeungene som bråker mye, han vil bli en perfekt kosegutt til en tenåring som ønsker litt selskap, samtidig som Houdini kan gå å gi kos til foreldrene til tenåringen innimellom.

Han har en fantastisk herlig myk pels, som blir aldeles nydelig med litt stell.

Houdini er født 12.07.20.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4070 Randaberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 177997828
Sist endret 31. mai 2021 22:05

Rapporter annonse