Kosejenta Taffel fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei!
Jeg heter Taffel. Fostermor kaller meg Tøfflus når hun vil at jeg skal komme for kos eller når hun synes jeg er ekstra søt. Når hun sier Taffel er det fordi jeg gjør noe jeg ikke burde gjøre. Jeg er en liten rampepus, men jeg er jo bare en kattunge enda. Jeg må jo få lov å utforske og finne på litt sprell innimellom.

Jeg ELSKER kos! Jeg vil kose hele tiden! Jeg er nettopp blitt vant med at fostermor koser med meg, men selv når hun er opptatt trenger jeg kos. Jeg koser på sofaen, bordet, stoler, vaser og til og med på vannfontenen min. Fostermor sier jeg er utrolig søt når jeg gnikker og gnir meg mot alt jeg kommer over. Det kjekkeste er å gni meg mot fostersøsknene mine. Vi var ganske mange i fosterhjem sammen og jeg hadde det så gøy! Nå har alle flyttet til sine foralltid-hjem. Jeg har fortsatt fostermor sin pus her hjemme, men hun liker ikke kos av andre puser. Det er derfor litt kjedelig her hjemme nå og jeg vil komme å bo hos deg!

Jeg kommer sjelden frem fra under sofaen når fostermor har gjester på besøk, men så snart gjestene går ut av døren kommer jeg løpende frem og trenger ekstra kos og oppmerksomhet!

Som sagt så elsker jeg kos fra fostermor, men jeg synes enda det er litt skummelt. Når jeg plutselig tenker på at hun faktisk tar på meg så kan jeg ta frem poten og slå henne litt på handa. Når jeg kom i fosterhjemmet mitt var jeg livredd og slo og klorte masse! Nå gjør jeg det sjelden og dersom jeg slår prøver jeg så godt jeg kan å holde klørne inne. Derfor passer jeg nok best i et tolmodig hjem uten små barn. Jeg setter ekstra stor pris på om dere også har en pus hjemme fra før, men jeg klarer meg med kos fra dere mennesker altså.

Jeg elsker mat og kommer løpende så fort jeg ser fostermor kokkelere på kjøkkenet. Da kommer jeg strykende rundt føttene hennes i håp om at noe godt faller på gulvet. Jeg følger også godt med om du lar mat stå ute, dersom du snur ryggen til blir det Taffel-mat istedenfor menneskemat.

Jeg er superglad i å leke med fjærpinner og jeg elsker snacks! Ostepopp er favorittsnacksen min, men fostermor sier jeg ikke får lov å få det. Heldigvis stopper ikke det meg når det står en skål fremme!

Selv om jeg selv synes jeg er superelegant synes fostermor at jeg er en skikkelig kløne! Jeg er ikke helt enig i det, jeg faller jo ned med vilje! Jeg elsker å ligge å slappe av i sengen, sofaen og i toppen av kattetårnet. Når jeg våkner fra hvilen må jeg jo strekke meg og endre stilling og det er fort gjort at jeg plutselig ruller rett ned fra sofaen. Da ler fostermor kjempehøyt! Jeg glemmer også av og til avstanden til ting når jeg skal gnikke meg mot ting for å få kos og da mister jeg litt balansen og faller over ende. Jeg har heller ikke helt lært meg hvordan jeg tar klørne inn og ut av poten, så jeg henger meg fast over alt. Heldigvis ødelegger ikke dette møblene, det har fostersøsknene mine tatt seg av. Hihi.

Vil du komme å møte meg? Jeg kan ikke love at jeg kommer frem fra sofaen mens du er her, men jeg skal gjøre meg så modig som mulig å prøve å titte frem! Fostermor har masse videoer av meg som viser hvor søt og kosete jeg faktisk er.

Taffel er født 06.06.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4007 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 177997828
Sist endret 10. jun. 2020 11:56

Rapporter annonse