Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Cora

Til salgs
1 200 kr
Denne søte katten kom inn til oss 18/4-20 etter å ha vandret ute ved Oppdal bilopphuggeri en god stund. Hun kom inn sammen med Conrad og Conan. Cora har en svart/brun korthåret pels. Vi antar at hun var rundt seks måneder ved inntak.

Fosterhjemmet forteller at de enda ikke har fått blitt ordentlig kjent med Cora. Så langt er hun en forsiktig, men sta jente. Hun er glad i kos og er veldig rolig av seg. Hun er også veldig matglad, da fosterhjemmet har merket at maten forsvinner veldig fort.

Cora er vaksinert og id-merket. Hun blir kastrert 16/9. Da vil hun være klar for adopsjon ca to uker etter dette. Det nye hjemmet må å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden utendørs igjen. For mer info/reservering av Cora, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenvegen 10B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 177843387
Sist endret 14. sep. 2020 00:49

Rapporter annonse