Zeiss Victory NV 5,6*62 T*Utstillingsmodell.

Til salgs
29 900 kr
Zeiss Victory NV 5.6x62 T * restlysforsterker

Spesiell optikk for natt- observasjoner

Med LotuTec® Coating. Leveres med corduraveske, okular-og objektivdeksel.Inkl 2x AA Batterier.

Hovedutfordringen for nattjakt er den sikre identifikasjonen av målet før skyting. Når nattetidene kommer er muligheten til en klassisk kikkert vanskelig, her kommer Victory NV 5.6x62 T *, med sin elektroniske restlysforsterker, til sin rett. Det lar deg observere målet selv i lys av en nymåne og gir deg en sikker identifikasjon; En klar stjernehimmelen er nok til å gi de lyseste og mest detaljerte bildene. Dette gjør det mulig for deg å fortsette om natten.

Kraftig bildeforsterker rør Generasjon 2+

Hjertet på nattkikkert-enheten er en svært kraftig forsterker tube Generation 2 + med om lag 20.000 ganger lysforsterkning. Det inkluderer en microchannel plate (MCP), som gir skarpe, detaljerte og bilder med høy kontrast. I forvrengning og vignettering utkonkurrerer de tidligere generasjoner av nattkikkert-enheter. Innebygd beskyttelse sikrer at sterkt lys (for eksempel ved plutselig blinkende lykter) ikke skader systemet.

Høy oppløsning, lyssterk optikk

Den manuelle fokuserbar, kraftig 62 mm objektiv samler det tilgjengelige lyset og fokuserer det på den svært følsomme photocathode. Objektiv og okular har den siste Carl Zeiss T * multi-coating for maksimal lyseffekt. Vann-og smussavvisende LotuTec ® belegg sikrer klar og uhindret utsikt. Livet i naturen observasjon natten gir en perfekt kombinasjon av optikk og elektronikk.

Ergonomisk og robust konstruksjon

Optikk og mekanikk er effektivt beskyttet i gummibelagt hus som er vanntett og nitrogen-fylt.Innebygd IR LED

Hvis det er absolutt ingen lys og ingen "low-light" er til stede, kan en knapp aktivere de innebygde IR lysdioder for å gi lyse bilder. Lysdiodene gir infrarød lys og derfor usynlig for øyet , noe som gjør observasjoner til NV-enheten til ca 50 meter. Med en adapter kan du montere en ekstra lommelykt med IR-filter, som belyser avstander opp til flere hundre meter.

Manuell lysstyrkekontroll

Juster lysstyrken på bildet selv, du styrer dette på pluss-og minus-knappene på enheten. Se detaljer, uten å bli blendet. Endrer lysforholdene seg i løpet av natta kan du kontrollere dette lett.


Retikkel for avstandsbedømmelse

Markeringene i synsfeltet som et retikkel gir deg muligheten til enkelt å beregne avstanden til det observerte objektet.

Veil Butikk pris 43000,-,
Tilstand Ny

Generell info

For mer info om vært våpen sende mail inn til

:Post@landro.no
:ronny@landro.no
:tore@landro.no

Stillverksveien, 2004 Lillestrøm

Annonseinformasjon

FINN-kode 176005558
Sist endret 17. apr. 2020 12:23

Rapporter annonse