Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

BELTEFORLENGER/BILBELTEFORLENGER/SIKKERHETSBELTEFORLENGER (for kort belte ? )

Til salgs495 kr

Beskrivelse av varen

Mange institusjoner bruker våre belteforlengere ved transport av passasjerer med fysiske handikap,samt busselskaper som har busser med for korte belter , med andre ord : for de som rett og slett ikke får brukt sikkerhetsbeltene som de er tiltenkt som fra bilens fabrikant .

Vi har også levert mange belteforlengere til landets Brann og redningningstjenester, samt til drosjenæringen.

DU FINNER UT HVILKEN TYPE DU TRENGER VED Å KLIKKE PÅ BILDENE I ANNONSEN .

Belteforlengere er i hovedsak beregnet for de som av fysiske eller praktiske grunner ikke har muligheter for enkelt å få låst bilbeltet , mange bilprodusenter har nå av en eller merkelig grunn designet bilens interiør med mer vekt på skjønnhet og kanskje glemt kjøretøyets brukerfunksjonalitet ?

O.B.S O.B.S O.B.S O.B.S O.B.S. O.B.S O.B.S. O.B.S. O.B.S.

Mange nettbutikker i utlandet har kopiert produktene fra vår leverandør i USA , også med falsk varemerkelogo ! kopieres og selges på internett i Europa ogKina,dette er kynisk merkevaresvindel som i værste fall kan medføre tap av menneskeliv, vi selger kun de originale som har nesten dobbel tykkelse på han - delen / innstikksdelen .

Eksempel på kvalitetsforskjell ser du på bildene under hvor jeg bøyer kopien for hånd !!, den originale klarer jeg nesten ikke å bøye i en skrustikke med rørtang .
HVORDAN BESTILLER DU DIN BELTEFORLENGER :


Prisen er den samme på alle typer belteforlengere 495,-per. stk .


Du kan bestille på e-mail billaven@billaven.no eller sende tekstmelding til 900 68400,husk å oppgi ønsket betalingsmåte ,brev postoppkrav som koster 170,- eller om du ønsker å betale med Vipps vil porto være 90,-


Bruker du Vipps eller M-Cash ?, send beløpet til 533359 , husk å legge til 90,- i porto ,skriv i meldingfeltet navn og adresse , samt hvilken type du trenger og antall, du trenger da ikke sende tekstmelding eller e-mail


BETALINGSMÅTER / PRISER INKL. PORTO for 1 stk - 2 stk. 3 stk og flere ved forhåndsbetaling.

Vipps - M-Cash koster kr. 90,- i porto på inntil 2 forlengere .

1 stk forlenger ved Vips-M-Cash-eller bankoverførsel totalt med porto kr. 585-

2 stk forlengere ved Vipps-M-Cash - bankoverførsel ,totalt med porto kr. 1080,-

3 stk forlengere har en portokostnad på kr. 100 ,-ved Vipps, M-Cash.

Ønskes inntil 3 stk forlengere sendt per brev postoppkrav koster det 170,-

Vi kan sende e-mail faktura til firmaer , desverre ikke til private .

EKSEMPEL PÅ BESTILLING :

Du trenger stiv/ fast belteforlenger på 20 cm til din bil med 22 mm bredde på innstikksdelen/ han-delen , du ser da på bildene i annonsen og leser teksten på toppen av forlengerene hvor denne heter 200 A . ( 200 B hvis din bil har 23 / 24 bredde på han-del/ innstikksdel )

Ønsker du en forlenger i beltebånd som kan justeres fra 10 cm til 66 cm lengde til samme bil heter den 660 A . ( 660 B hvis din bil har 23 / 24 mm bredde på han-del / innstikksdel)Hvis du følger bestillingsmåten under er du garantert å få rett produkt for ditt behov :
Punkt 1 .


HVOR LANG BELTEFORLENGER TRENGER DU ?

Sjekk med en tommestokk / linjal, stikk den ned i beltelåsen på din bil , trekk ut bilbeltet og mål avstandeni mellom innstikksdel/ han-del og ned til beltelåsen .


Punkt 2 :


TRENGER DU A ELLER B TYPE ?

Hvilken bredde er det på han-delen / innstikksdelen på din bil ?( den med firekantet hull i )som stikkes ned i beltelåsen .

Har din bil 21/ 22 mm bredde på innstikksdelen/ han - delen ( den delen med firekantet hull i som du stikker ned i beltelåsen ,da passer A- type .


Har din bil 23/ 24 mm bredde på innstikksdelen / han-delen( den delen med firekantet hull i som du stikker ned i beltelåsen , da passer B- type.Punkt 3 :

SKAL DU BRUKE BELTEFORLENGEREN PÅ MIDTRE SITTEPLASS I BAKSETET ?

Skal du bruke belteforlengeren på midtre sitteplass i baksetet : sjekk at innstikksdelen/ han-delen går i lås på sidebeltelåsene , hvis de ikke gjør det så har vi ikke belteforlengere til midtre sitteplass i baksetet, dette fordi mange bilprodusenter lager disse med forskjellige design så det ikke skal gå an " å ta feil" av beltelåsene på sideplassene i baksetet og i midtre sitteplass.


Søkeord : bilbelte, sikkerhetsbelter, sikkerhetsbelte, for kort belte,bilsele, sikkerhetsbelteforlenger,sikkerhetsbelte, sikkerhetssele.

Passer til :

Tesla

Abarth

Alfa Romeo

Asia Motors

Aston Martin

Audi

Austin

Autobianchi

Bentley

BMW

Bugatti

Buick

Cadillac

Carver

Chevrolet

Chrysler

Citroen

Corvette

Dacia

Daewoo

Daihatsu

Daimler

Datsun

Dodge

Donkervoort

Ferrari

Fiat

Fisker

Ford

FSO

Galloper

Honda

Hummer

Hyundai

Infiniti

Innocenti

Iveco

Jaguar

Jeep

Josse

Kia

KTM

Lada

Lamborghini

Lancia

Land Rover

Landwind

Lexus

Lincoln

Lotus

Marcos

Maserati

MaybachMazda

Mega

Mercedes

Mercury

MG

Mini

Mitsubishi

Morgan

Morris

Nissan

Noble

Opel

Peugeot

PGO

Pontiac

Porsche

Princess

Renault

Rolls-Royce

Rover

Saab

Seat

Skoda

Smart

Spectre

SsangYong

Subaru

Suzuki

Talbot

Tesla

Think

Toyota

Triumph

TVR

Volkswagen

Volvo

Yugo

Alfa - Romeo, 156
Audi - A3, A4, A6, A8, TT (All Audi Cars)
BMW- 520, X3, 1 Series, X5, New 3 Series, ZX, 5 series, 2005 320D
Chevrolet- Taccuma
Citroen- Xiantia, C5, C4, Picasso, C8
Daewoo- Tacuma
Discovery- renault
Dodge- Ram
Fiat- Scudo, Ducato, Punto, Panda, Bravo, Dobla, Sedici, Multipla
Ford- Focus, Mondeo, Ka, Fiesta, Ranger, Transit, Puma, Galaxy, Fusion, Ka, maverick
Freelander
Honda- Prelude, Jazz
Hyundi- Amica
Iveco
Jaguar- S type, xk8
Kia- Sedona
Landrover- Defender 300TDI, Defender 90
LDV Minibus
Mitsubushi- Spacestar, Colt
Mercedes- E Class, C Class, CLK, 94 E Class, A Class, E320, vito.sprinter
Nissan- Terrano, Primera, Almera, Micra, Note, Mistral
Peugeot- Expert, Boxer, 308, 306, 806, 205, 208, 307*, 207
Renault- Scenic*, Espace*, laguna*, Megane*, Trafic* Kangoo*
Range Rover
Rover-
Saab-
Seat- Leon, Toledo, Alhambra, Ibiza, Cordoba, Cupra, Altea
Skoda- Octavia, Fabia, Roomster, Yeti, Supberb
Suzuki- Wagon R
Toyota - Hilux , Corolla , Carina E, Previa , Prius,Hi-Ace ,
Vauxhall- Agilla
Volkswagen- (All Cars, Vans and Jeeps) Golf, Transporter, Fox, Passat, Jetta, Sorocco, Caddy, Crafter, LT, Sharan, Touran, Toureg, T4, T5, caravelle
Volvo- (All cars), V70, s40, xc90, 850 etc?740
HGVS
Volvo Globe trotter
Man
Iveco
Scania
Daf
Tesla

Underteksten er sikkerhetsinformasjon fra selskapet i USA som har patenten på produktet ,teksten er oversatt vedbruk av Google translate , teksten er basert på USA ,s regelverk.

SIKKERHET.

Det er ikke noe som vi tar like alvorlig som sikkerhet. Faktisk er det bygget rett inn i vårt motto: " Sikkerhet og komfort i ett klikk ."

Bruk av sikkerhetsbelter er avgjørende. Riktig brukt setebelter redusere risikoen for betydelige skader med opptil 65%. Uansett størrelse, alder, helsetilstand eller yrke bør du ikke kjøre uten å bruke bilbelte , -selv i baksetet. Hvis du ikke kan bruke bilbelte i samsvar med lov, kan du tillate Belt-Extender Pros for å hjelpe deg.

Sikkerhetsbelte Extender Pros merkede forlengere kommer fra et E4 sertifisert, DOT-registrerte produsenten som er i samsvar med ISO / TS 16949: 2009 for produksjon av Seat Belt Montering og komponenter. ISO (International Organization for Standardization) sertifisering skjer på grunnlag av sertifiserings regler gitt av International Automotive Task Force (IATF).

E4 merket er et europeisk utstedt sertifisering anerkjent i mange land over hele verden. Vårt krav til sikkerhet og kvalitet og er slik at du kan din familie og kjære bli spent trygt når du bruker bilbelte Extender Pros merkede produkter. LES DETTE DOKUMENTET NØYE.

Beltextender oversatt til norsk : Belteforlenger

1. Ikke bruk belteforlengeren inntil du lese og forstå oppslag, fritak, advarsler og ansvarsfraskrivelser i dette dokumentet. Bruk og kjøp av forlengeren utgjør en anerkjennelse og aksept på følgende:

2. Obligatorisk bilbelte forlenger registrering: Du må registrere hver bilbelteforlenger( extender oversatt til engelsk )i din besittelse for å bli kontaktet i tilfelle av en oppdatering til produktet kjøpet eller denne informasjonen. Registrer deg på nettet her: http://seatbeltextenderpros.com/registration .

3. Sikkerhetsbelte forlengere er kun til bruk for dem som ellers ikke kan bruke bilbelte som kreves av hver brukers land, stat, region og / eller kommunen. Men lese og følge din bil produsentens brukerhåndboken før installasjon eller bruk av dette produktet. Voksne og barn som kan bruke bilens eksisterende sikkerhetsbelte bør ikke bruke en extender. Slik unødvendig bruk, blant annet med barneseter, kan føre til alvorlig personskade eller død.

4. Informasjon, produkter og tjenester som gjøres tilgjengelig er gitt på en helt "som den er" og "som tilgjengelig" basis. Beltextender- Pros er en re-selger av sikkerhetsbelte forlengere og gir ingen garantier av noe slag, enten direkte eller indirekte. Beltextender -Extender Pros fraskriver seg alle garantier, enten uttrykt eller underforstått, inkludert, men ikke begrenset til, stilltiende garantier om salgbarhet og egnethet for et bestemt formål, kompatibilitet, nøyaktighet, sikkerhet, eller ikke-krenkelse.

5. Bruker samtykker i å holde skadesløs Belt-Extender Pros fra ethvert ansvar eller skader av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til, direkte, indirekte, straffende, tilfeldig, og følgeskader som oppstår ved bruk av nettstedet der produktet ble kjøpt , forsket eller annen måte funnet, fra selve produktet eller fra noen informasjon, innhold, materialer, produkter eller tjenester som inngår i eller på annen måte gjort tilgjengelig for deg gjennom nettstedet, kommunikasjon med representanter, blogger eller annet skriftlig materiale av bilbelte Extender Pros eller videreselgere av bilbelte Extender Pros merkede produkter.

6. Du er ansvarlig for å kjenne sikkerhetsstandardene i ditt land, stat, region og / eller kommunen. BeltExtender Pros kan ikke gi opplysninger om sikkerhetsforskrifter som regulerer ditt område.

7. Ikke bruk setebelte forlengere på en måte som de ikke er ment. Du godtar at bruk av bilbelte forlenger på egen risiko. Ikke bruk bilbelte forlenger med mindre det er fysisk nødvendig for å bære bilens sikkerhetsbelte som kreves av hver brukers land, stat, region og / eller kommunen. Bruk aldri belteforlenger hvis det utgivelser på begge sider uten at du trykker beholderne 'utløserknappen på belteforlenger eller setebeltet. Ikke endre setebeltet forlengeren Ikke tving metall tungen på belteforlenegren eller bilens sikkerhetsbelte metall tungen i beltelåsen ( hun-delen )på den andre. Ikke bruk forlengeren for å endre tilpasning av skulderbeltet over brystet. Bruk aldri forlengeren når hoftebeltet ikke vil justere godt på hoftene. Bruk aldri extender før du leser og følger av produsentens etikett eller merkelapp festet til eller på forlengeren. Gi aldri en brukt belteforlenger til noen andre. Bruk aldri en brukt bilbelteforlenger eller bilbelte forlenger om du ikke kjenner historien. Bruk aldri forlenger uten at beltetlåsen og innstikksdelenfør hver bruk som beskrevet i bilens produsentens brukerveiledning om setebelte låsing. Ikke bruk forlengeren for å koble setebelter på to forskjellige plasser. Bruk aldri en belteforlenger som legger mer lengde enn minimums ytterligere lengde nødvendig å spenne opp der det ellers er fysisk umulig. Forlengeren er ikke for bruk med barneseter eller av de som er gravide. Ikke la andre installere eller bruke bilbelte forlenger i hvilken som helst bil. Forlengeren bør aldri bli videresolgt. Forlengeren er ikke for bruk med ikke-rullebelter. Ingen setebelte forlenger kan garantere beskyttelse mot skader.

8. Ingen belteforlenger er stadig garantert til å klikke, sikkert inngrepsposisjon, tilpasning eller arbeid i eller med bilbelte i eller med alle kjøretøy, uavhengig av hvordan forlengeren ble kjøpt eller fått. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, blant alle andre kjøp eller innhentingsmetoder, forlengere ervervet i henhold til kjøretøyspesifikke detaljer om en bil som merke, modell, år og / eller sete eller forslag av noen representant eller agent for bilbelte Extender Pros eller selskapet som forlengeren ble kjøpt eller innhentet.

9. Brukeren er alene ansvarlig for å fastslå om forlengeren, som en etter markedet produkt er riktig passform, helt lukket eller bør brukes i det hele tatt. Brukeren godtar å være ansvarlig for eventuelle konsekvenser, skader eller tap som kan oppstå ved bruk av forlengeren. Bruker samtykker i at ingen metoder eller midler forslag tilbys overalt, inkludert men ikke begrenset til en nettside, blogg, skriftlig materiale, eller ved en representant for sikkerhetsbelte Extender Pros eller re-selger av bilbelte Extender Pros merkede produkter, for å fastslå potensialet montering, sikkerhet eller riktigheten av bilbelteforlengeren er en tilstrekkelig eller uttømmende midler for å fastslå en sikker låsen, klikker eller passform og kan ikke stoles på noen måte. Eneansvar for å bestemme riktig montering, klikking, sikker låse og om forlenegeren bør brukes i en bestemt kjøretøy, bilbelte eller sted ligger hos brukeren uavhengig av informasjon fra hvilken som helst nettside, blogg eller annen kilde til informasjon.

10. Når tilgjengelig, bare bruke en extender levert av produsenten av bilen du trenger å bruke forlenger i. Når tilgjengelig, bare bruke en forlenger produsert av samme leverandør som sikkerhetsbelte.

11. Ikke modifiser eller endre forlengeren eller bilens sikkerhetsbelte på noen måte. Ikke bruk forlengeren med andre produkter eller enheter som endrer deler av eller hele bilbelte montering og / eller setebeltet forlenger konfigurasjon. Bruken, innføring eller inkorporering av noe annet produkt eller enheten kan hindre bilbelte montering og setebelte forlenger funksjonalitet. Ikke bruk forlengeren hvis sikkerhetsbeltet i bilen der du har tenkt å bruke forlengeren er endret, ettermonteres eller endres på noen måte.

12. Inspiser forlengeren før hver bruk.

13. Rengjør etter behov og vedlikeholde extender i samsvar med instruks for bilbelte vedlikehold i din bilens instruksjonsbok.

14. Hvis bilbelte eller belteforlengerens utløserknappen ikke trykkes, funksjon eller forbli ren, slutte å bruke forlenegren. For setebelte forlenger vedlikehold finner du i bilens instruksjonsbok setet belte vedlikeholdsinstruksjoner.

15. Sørg for at du opprettholde tilgang til bilens sikkerhetsbelte mottaket og forlenger er mottaket til enhver tid i tilfelle du trenger tilgang enten i tilfelle en nødsituasjon.

16. Stopp å bruke forlengeren hvis søm eller webbing er eller blir løst eller slitt eller integriteten til forlengeren er eller blir kompromittert på noen måte. Slutt å bruke forlengeren etter en krasj av noe slag eller størrelse. En krasj kan føre til skade på setebelte forlenger som du ikke kan se. Hvis forlengeren ikke var i bruk på den tiden av en krasj, ikke fortsette å bruke forlenegeren etter sa krasj til en sertifisert agent av bilens produsent inspiserer og godkjenner bilens setebelter. Slutt å bruke forlengeren etter fem (5) år.

17. Denne informasjonen bør holdes med extender for referanse når det gjelder bruk forlenegrenrhver gang det blir brukt.

18. Unnlatelse av å sikre eller sikkert klikke sikkerhetsbeltet og sikkerhetsbeltet forlengeren i bilen øker risikoen for alvorlig skade eller død ved, men ikke begrenset til, en skarpsving, bråstopp, eller krasje.

19. Uavhengig av det ovennevnte ikke bruke belteforlenegeren hvis det eller bruken på noen måte er i strid med brukerveiledningen for den aktuelle bilen der du har tenkt å bruke produktet. Bruker samtykker og erkjenner at han eller hun har lest bilens brukerhåndbok der forlengeren er ment å brukes eller kontaktet bilprodusenten direkte i tilfelle at brukerhåndboken mangler informasjon om forlengere eller brukeren hadde eller har noen spørsmål om extender eller bruken.

20. Hvis noen informasjon gitt andre steder av bilbelte Extender Pros eller dets tilknyttede selskaper er ikke i samsvar med informasjonen i dette dokumentet, skal denne informasjonen styre. Alle produkt, produktspesifikasjoner og data kan endres uten varsel. Unnlatelse av å lese og overholde disse betingelser, fritak, ansvarsfraskrivelsene og advarsler om kjøp, bruk og installasjon av sikkerhetsbeltetforlenger kan resultere i alvorlig skade eller død ved, men ikke begrenset til, en skarp sving, bråstopp, eller krasje.

21. Hvis noen problem med bilbeltet forlenger, slutte å bruke din extender umiddelbart og kontakt Seat Belt Extender Fordeler ved contact@getextenders.com.
Vi påtar oss ikke noen form for erstatningsansvar for bruk/ uriktig bruk av dette produktet ,på samme måte som en bilprodusent ikke påtar seg ansvar for skader som kan oppstå ved bruk av et kjøretøy.


NB : FINNER DU IKKE DIN BILTYPE HAR SÅ HAR DU ANTAGLIGVIS 24 MM BREDDE PÅ HAN-DELEN ( den som stikkes ned i beltelåsen ),VI HAR OGSÅ FORLENGERE FOR BILTYPER MED 24 MM BREDDE PÅ INNSTIKKSDELEN.

Søkeord : belteforlenger, seleforlenger, sikkerhetsbelteforlenger, for kort belte, ,bilbelteforlenger, barnestol.

Nøkkelinfo

Bilmerke
Annet
Tilstand
Ny

Generell info

Fleksible åpningstider etter avtale.

SØKEORD : Forlenger , seleforlenger, belteforlenger,sikkerhetsbelteforlenger,bilbelteforlenger, bilseleforlenger, sikkerhetsbelteforlenger , for kort belte,belteforlenger, forlengelse av bilbelte, forlengelse av sikkerhetsbelte.

Sikkerhetsbelter og bilseter kan leveres fritt Oslo / omegn , ellers kan belter sendes pr. post for 213,-.

Bilseter kan i de fleste tilfeller sendes over hele landet for 365,-.

26 ÅR I BILBRANSJEN - DIN TRYGGHET

Beliggenhet

Kart med kartnål2850 Lena
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode17535461
Sist endret13. sep. 2019 11:20

Rapporter annonse

Logo