Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

AtomX fra BH Emotion, røff hverdagskamerat klar for hele spekteret.

Til salgs44 900 kr

Beskrivelse av varen

SOLGT! Tøff sykkel som tar seg fram nesten overalt, blant annet med den tyske motoren Brose som slår sin landsmann Bosch på det ekstremt viktige dreiemomentet, nemlig 90nm mot 75newtonmeter på Bosch. Lager mye mindre støy og er et entusiastvalg som nå mannen i gata kan sikre seg. Du får en helt unik sykkel som legges merke til, og med sin svært robuste FOX frontdemper tåler den dine eventyr!

Annenhver bil i verden som forlater samlebåndet har en Brose el-motor i seg. Den tyske produsenten har nå kanskje laget verdens beste elsykkel motor, og du kan nå nyte denne stillegående og momentsterke superkvalitetsmotoren til dine sykkelturer.
90 Nm dreiemoment.
Massiv respons på Eurobike verdensutstilling, ble den mest prøvesyklede når introdusert!
Siste battericelletype som gir mer effekt per gram og andre viktige oppdateringer.
EVO Elsykler Sortland er eneste som tilbyr AtomX her til lands (sender til hele landet), og dette er de hardtail syklene som er tilgjengelige - alle i størrelse medium.

Fete, men ikke for fete dekk 27,5toms beregnet for tøffere terrengsykling. Egner seg også godt til vei, og vil klare alt på en god måte. Briljerer med svært god Fox fremgaffel og 700 Wh batteri, blå/sort i fargen:
1 stk AtomX 27'5Plus Pro RC - 700Wh Demper/gir - Fox, XT 10s, Tubeless Ready 2.8 (Kr.44900)


Høykvalitets komponenter og helt ny geometri og det siste innen teknologi og knowhow. 700Wh i den blå batteri integrert som knapt har sidestykke i ytelse.

Batteridensitet med 5Ah per celle er høyeste i elsykkelmarkedet og det gjør at batteriet kan holde lavere vekt. Det kan lades på sykkel eller tas med inn. Egen magnetnøkkel integrert i armbånd låser opp batteri. På 30 minutter ladning får du 33% økning på batterinivå.

Vridningsstiv ramme med gunstig vektforskyving mot senter.

Brose S motor(2.generasjons), oppjustert med 15% mer effekt i forhold til generasjon 1 og er ekstremt stillegående og smidig . Har i tillegg et frihjul som gir 0 friksjon ved egen sykling. Brose har laget over 200.000.000 elmotorer og er kjempeerfaren. EBR tester uttrykker at Brose S er beste motor også i smidighet og støysvakhet. Les Øystein Lode sine betraktninger under animasjonsbildet av motoren. 90 Nm moment som gjør den til markedsleder. Utviklet for high performance og maksimum kraft også for bruk i konkurranser. Den byr på stor sensitivitet og respons i krevende terreng - og på variert asfaltsykling.

Trippel sensor med effektutnyttelse på 75% and 82% avhengig av farten, Boost nivå gir opp til 350% support. Ursolid med basis fra Audi/BMW/Mercedes servomotorer levert av tyske Brose og laget for å aldri feile.

Ikke bare gir den en strålende følelse, men også evnen til å ta deg ut i naturen og hjem igjen. LED controller, LCD flott fargedisplay med matchende farger på knapp og skjerm Displayholder i aluminium som er dønn stabil uten mulighet for pop-ut i humper. 2,2toms displayet har innebygde sensorer, 256 MB lagring og Cortex A7 prosessor med Linux OS. Synkroniserbar mot smarttelefon og vibrasjonskvittering på knapp for endring av assistansenivå. En egen Atom-X app har over 40 innstillinger via Bluetooth som samarbeider med din smartphone.

Eurobike, Atom X var utstillingens mest prøvesyklede sykkel på hele utstillingen og er spektakulær. https://youtu.be/lgcXLpHGxUY?t=1888 Gode garantier, livstid ramme, 2 år batteri, 1 år sykkel og 5 års reklamasjonsrett De er tilgjengelig i nettbutikken vår her: https://mopshop-technolode.mamutweb.com/Shop/Product/Atom-X-27'5Plus-Pro-RC-720Wh-(BH-Emotion)-bl%C3%A5/ER748

Her på Sortland harjeg filmet flere av AtomX syklene, så se for all del linken til youtube på annonsen. Har du riktig god tid og vil følge sykkelen på bratte stigninger i Vesterålen, sjekk: https://www.youtube.com/watch?v=3ve2fH7JpBY

Spec:
MTB Alloy 27'5 + intern kabelføring
gaffel
FOX 34 FLOAT Rhythm 100mm 15QR

BH A-Head

tapered

Skiftspaker
Shimano Deore
Bakre derailleur
Shimano XT 10sp

-
Bunnfeste
FSA 36T
BB-sett
-
kassett
Sunrace CSMS2 10sp (11-40T)
kjede KMC X10
BREMSER
Frambrems
Shimano MT-500 180mm
Bakre brems
Shimano MT-500 180mm
HJUL
Sett hjul
Alexrims Fly 3.8 TR

Schwalbe Nobby Nic 27,5PLUSx2,8 TR

Rustfritt stål
SADDLE
sillin
Seal Royal Verve
Setelås
Quick release


styret
BH MTB Alloy Riser 780mm
fists
Ergon GE10

-
Skjermbeskytter
integrert
lukking

Atom X-app kan lastes ned
Atom X GPS Tracker
TEKNOLOGI
system
ATOM X
batteri
700 Wh
motor nominell 250W
Rekkevidde
Opptil 150 km

Nøkkelinfo

Sykkeltype
Elektriske
Tilstand
Ny

Generell info

Sender i hele landet. Ring gjerne å slå av en prat etter 18.00 om kveldene, eller i helgene.
Vi forhandler høykvalitetssykler og var tidlig ute for å sikre oss de virkelig gode syklene fra seriøse europeiske produsenter. Vi selger ut av lidenskap og er en faghandel både i informasjon og i oppfølging etterpå. Vi bruker moderne dataverktøy for å hente tilstandsrapport fra sykkelens styringsenhet og nyter godt også av spisskompetanse og slik prøver vi å ta service raskt og presis. Vi selger bare sykler vi selv kan tenke oss å sykle.

Bor du riktig langt fra EVO forhandler og likevel må ha sykkel tilsendt, hvorfor ikke da fra entusiastiske Sortland? Vi sender!

Vi fører også øvrig utvalg fra www.evoelsykler.no

Vi selger elsykkel fra Strand på Sortland, så kontakt på epost eller telefon e.18.00

Beliggenhet

Kart med kartnål8406 Sortland
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode174551544
Sist endret14. juli 2020 18:23

Rapporter annonse

Logo