CARWISE PC15 DA Poleringsmaskin - Sommerkampanje Før 2999,-

Til salgs
1 999 kr
Før pris 2990,-

Vi har Norges største utvalg av poleringsmaskiner og bilpleie. Om du ønsker kan du ringe oss så vi kan sette opp en pakke slik at du får riktige produkter og ikke mangler noe når du skal sette igang

Carwise PC15 er kanskje den beste poleringsmaskinen man finner i denne prisklassen. En maskin som både er ergonomisk god, med lite støy og lite vibrasjon.

Carwise PC15 er en poleringsmaskin med 15mm utkast. Dette betyr at maskinen, i tillegg til å rotere, også beveger seg 15mm til siden. Det er dette som gjør at man kaller det for en DA (Dual Action) maskin. Når en maskin har såpass mye som 15mm utkast betyr det at den vil hjelpe deg kjapt og sikkert med å korrigere lakken din til å fremstå med enestående glans, og den vil også være i stand til å fjerne relativt store defekter og riper.

Carwise PC15 har 5" bakplate som gjør den svært anvendelig og kanskje den beste all round størrelsen på en poleringsmaskin. Den er også kompatibel med de fleste poleringsputer og polisher som er på markedet og utviklet for 5" DA system. Maskinen har tommeljustering på hastigheten, og gummiert frontkappe som gjør at maskinen har utmerket balanse og føles svært trygg i bruk.

Godt tips : LESS I MORE, på en vanlig skumpute som man bruker med maskinen så trenger du kun 4-5 små erter med polish. Da opprettholder du kjølingen i puta, og polish, pute og maskin jobber riktig sammen. Jobb også på mindre områder i gangen. Maks 50x40 cm. Da har du bedre kontroll og du bruker maskinen mer riktig. Husk at du også alltid har maskinen i bevegelse.

Tekniske data:
- CarWise DA Poleringsmaskin
- Trinnløs hastighet: 2000 - 5000 omdreininger
- Effekt: 950W
- Bakplatestørrelse: 125mm
- Utkast: 15mm
- Vekt: 2,9kg
- Kabel: 8 meter
Tilstand Ny

4016 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 174462041
Sist endret 25. jun. 2020 11:06

Rapporter annonse