INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Bettina

Til salgs
1 000 kr
Denne fine jenta heter Bettina. Hun kom inn til oss 22/2-20 etter å ha gått ut hos finner i Bratsberg i to år. Hun har har en nydelig hvit, beige, brun pels som er semi-langhåret.
Fosterhjemmet forteller at hun holder seg mye i ro på den samme plassen i løpet av dagen og er også veldig rolig om natten. Hun viser så langt ingen interesse av å utforske andre rom i leiligheten. Hun er veldig trygg på fosterhjemmet, og spiser når de sitter med henne. Hun er en veldig forsiktig og var, men snill pusekatt.
Bettina er klar for adopsjon! Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet trenger å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden utendørs. Ta kontakt med vakttelefonen for mer informasjon om Bettina

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 174094658
Sist endret 22. apr. 2020 22:06

Rapporter annonse