INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten LadyGaladriel

Til salgs
1 000 kr
Denne søte jenta heter Lady Galadriel og antas å være ca tre år gammel. Hun kom inn til oss 7/3-20. Takket være chip fant vi eieren hennes og det viste seg å være Lady Galadriel som eier hadde adoptert fra oss tidligere! Lady hadde vært savnet i nesten ett år etter at en av eierens andre katter hadde jaget henne vekk. På grunn av dette, ønsket eier at vi finner et annet hjem hvor hun kan slå seg til ro.

Lady har en nydelig, kort, tricolor, skilpaddemønstret pels. Hun har også verdens søteste lille rosa nese! Hun har også en herlig personlighet. Hun er trygg og snill og hun er veldig glad i kos.

Lady Galadriel er klar for adopsjon og ønsker gjerne et hjem som kan tilby rolige omgivelser. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må også ha trygge utemuligheter til hun er klar for å gå ut og utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vakttelefonen for mer informasjon om Lady.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 174094500
Sist endret 5. apr. 2020 02:43

Rapporter annonse