Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Børre

Til salgs
1 200 kr
Denne flotte gutten heter Børre. Han ble fanget inn i februar 2020 ved en låve i hangerslettvegen.

Børre er en flott gutt med kort svart og hvit pels. Han ble fanget inn på hangerslettvegen, der han har gått ute ved en låve sammen med flere katter.

Børre bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker men han er nå i ett av våre flinke fosterhjem for å bli trygg på mennesker. Han trives veldig godt sammen med andre katter!

Børre er klar for adopsjon og er ferdig kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Børre.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 173765295
Sist endret 3. mai 2020 23:38

Rapporter annonse