Paviljong San Bruno m/gardiner og myggnetting, 3x4m, Brun, Hagepaviljong

Til salgs
21 504 kr
Semi-proff paviljong i et elegant moderne design med metalltak. Materialene i høy kvalitet gjør det vedlikeholdsfritt og ekstremt holdbart. Denne elegante paviljongen vil skape en fantastisk atmosfære i hagen med eller uten sideveggene og myggnettingen som følger med, den gir både ly og skygge og vil raskt bli det naturlige møtepunktet i hagen.

Bredde: 3,00 m.
Lengde: 4,00 m.
Sidehøyde: 1,95 m.
Mønehøyde: 2,79 m.
Takduk: Galvanisert stål
Sideduk: Textilene-netting og 180 g/m2 polyester sidevegger
Ramme: Aluminium
Rør / fittings: 120x120x1,0mm
Tak panel: 0,4mm
Farge: Brun
Vekt: 142,5 kg.

Paviljong i høy kvalitet laget av solide, holdbare materialer
Aluminiumsramme – ingen rust, råte eller malingsflass
Enkel å sette sammen og montere
Innebygget luftventilasjon i taket
Mange vakre detaljer
Inkludert 4 sidevegger og myggnetting


Denne vakre paviljongen vil være et fint tilskudd i de fleste hager, terrasser, gårdsplasser og atrium. Den elegante og solide konstruksjonen vil raskt bli det naturlige samlingspunktet til både beboere og gjester. Få enda mere glede av hagen med å sitte inne i dette elegante overbygget, som vil beskytte deg både fra sol, vind, regn og flygende insekter hvis du velger å montere sideveggene og myggnettingen som følger med. Du kan ha bord og stoler, loungemøbler, en grill eller badestamp under denne solide konstruksjonen. Uansett hva du velger, hagepaviljongen vil gi deg ly, en ro og den spesielle avslappingsfølelsen og luksusen en paviljong av denne kvaliteten kan gi.

Den pulverlakkerte aluminiumsrammen utgjør et kraftig, holdbart og vedlikeholdsfritt byggverk som ikke ruster, råtner eller flasser maling. Paviljongen kan brukes i mange forskjellige kombinasjoner med eller uten sideveggene og myggnettingen som følger med.

Vær oppmerksom på det store utvalget av hagemøbler og annet tilbehør som terrassevarmere, blomsterpotter og belysning, som vil ta seg godt ut sammen med denne paviljongen. Du finner alt sammen her på dancovershop.com.
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 173646484
Sist endret 10. nov. 2020 14:31

Rapporter annonse