Polytunnel Drivhus 4x6,6x2m, 26,4m², Transparent, Veksthus, Drivhuse, Veksthuse

Til salgs
3 120 kr
Polytunnel drivhus gir perfekte vekstforhold for alle slags planter – frukt, grønnsaker og blomster. Transparent material med 5 seksjoner, netting vinduer og en dør i hver ende. Spesielt utviklet overtrekk for optimale vekstforhold.

Bredde: 4,00 m.
Lengde: 6,60 m.
Sidehøyde: 1,00 m.
Mønehøyde: 2,00 m.
Port (B x H): 0,78x1,82 m.
Materiale: Folie, 180 mikron
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 25x0,6mm
Sertifikat: EN 1090-1:2009+A1:2011
Farge: Transparent
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: Vannavvisende
Vekt: 36 kg.

5 seksjoner
5 netting vinduer med tildekking som kan rulles opp
Dør i hver ende som gir god ventilasjon
Anti UV Beskyttelse
Spesielt utviklet overtrekk for optimale vekstforhold
CE-sertifisert i henhold til EN 1090

Se frem til vakre planter, frukt og grønnsaker i høy kvalitet! Polytunnel drivhus gir deg planter med perfekte vekstforhold og utvider vekstsesongen!

Dancovers Polytunnel drivhus gir deg anledning til å nyte hagearbeidet fra tidlig vår til godt utpå høsten. Se frem til å gå inn i ditt eget drivhus fylt med vakre planter du har dyrket selv. Å dyrke sin egen avling er flott, og det å kunne servere dine egne grønnsaker til familien er en fantastisk følelse.

Begynn å dyrke ditt eget i dag og nyt fordelene med et polytunnel drivhus!

Hvordan få mest mulig ut av polytunnel-drivhus

Vær oppmerksom på at utvalget av polytunnel-drivhus er tiltenkte som sesongkonstruksjoner kun til bruk fra tidlig vår til sensommer/tidlig høst avhengig av været. Årsaken til denne begrensningen er at et polytunnel-drivhus er en lett konstruksjon – i motsetning til f.eks. drivhusene med aluminiumsrammer og polykarbonatpaneler. Tunneldrivhusene er ikke laget for å tåle kraftig vind, mye regn eller snø. Les våre sikkerhetsanbefalinger.

Stormduk til sikring av polytunnel-drivhus

Du må sikre polytunnel-drivhuset når du setter det opp. Alle polytunnel-drivhusene har overskudd av duk langs kanten mot bakken – selv de variantene der du tilpasser duken selv!
Dette overskuddet kalles stormduk, og du må enten grave ned stormduken eller plassere tunge gjenstander på duken for å veie ned drivhuset av sikkerhetsgrunner.

Dancovers eksperttips: Polytunnel drivhus fra Dancover er flotte til å dyrke en rekke forskjellige planter. Huske å vanne ofte, ventiler så mye som mulig og høst avlingen din jevnlig! Det er ekstremt viktig at du holder duken på polytunnel-drivhuset strukket og stramt hele tiden. Hvis ikke kan du risikere at regnvann samler seg på taket av drivhuset, som kan forårsake at drivhuset kollapser.
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 173625561
Sist endret 6. apr. 2021 11:47

Rapporter annonse