Overvintringsdrivhus, 2,5x2,5x2m - Veksthus, Drivhuse, Veksthuse

Til salgs
3 435 kr
Mobile drivhus til beskyttelse av de verdifulle potteplantene dine om vinteren. Det gjør det mulig å oppbevare de fleste av plantene dine i hagen eller på terrassen om vinteren.

Bredde: 2,50 m.
Lengde: 2,50 m.
Høyde: 2,00 m.
Materiale: PE
Ramme: Stål
Sertifikat: EN 1090-1:2009+A1:2011
Farge: Transparent
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 20 kg.

Beskytter de verdifulle potteplantene dine gjennom vinteren
Hjelper plantene til å akklimatisere seg til kulden
Fungerer også som et vanlig drivhus for resten av året
UV-bestandig
Perfekt lysinnfall
Kraftig borrelås for enkel tilgang
Raskt og enkel montering
Innerduk med tredobbelt isolasjonslag
Teltbunn festet til ytterduk
CE-sertifisert i henhold til EN 1090

Det kan være en utfordring å beskytte potteplantene i hagen tilstrekkelig om vinteren. Selv om du har plass innendørs kan plantene få det utfordrende på grunn av flytting og belysning. Med et mobilt drivhus fra Dancover kan du beskytte plantene du har stående i potter, kasser og lignende. Drivhuset er enkelt å montere, den har en inneduk med tredobbelt isolasjonslag, ytterduk og en kraftig glidelås som gjør det enkelt å komme til plantene om vinteren. Bunnen er festet til ytterduken og en glidelås, som gjør det mulig å åpne før plantene settes inn.

Et mobilt drivhus er det innlysende valget dersom du har planter i hagen eller på terrassen som trenger beskyttelse om vinteren. Et av hovedproblemene med potteplanter utendørs er kombinasjonen av regn og kuldegrader. Hvis jorda i pottene blir våt, vil vannet fryse og ekspandere hvis temperaturen kryper under null. I slike tilfeller risikerer du ødelagt potte og røtter. Med et mobilt drivhus vil ikke regnet påvirke plantene. På en annen side kan plantene kanskje få behov for vanning under oppholdet i drivhuset. I så fall har du enkel tilgang på grunn av glidelåsen i duken på drivhuset.

På lave temperaturer er luftfuktigheten lav og plantene dine kan tørke ut. Vinden vil bare øke problemet, så vi anbefaler at du plasserer potteplantene dine inne i et mobilt drivhus. Dette vil beskytte plantene og bladene mot frost, og fra å bli tynget ned og kanskje ødelagt av snøtyngden.

Vi anbefaler

1. Plasser potteplantene dine på innsiden av drivhuset i god tid før temperaturen kryper under null, for å unngå at plantene dine får kuldesjokk. 2. Hvis mulig bør det mobile drivhuset ditt plasseres i nærheten av husveggen, ettersom den vil utstråle litt varme. 3. Husk å fjerne snø fra drivhuset, ettersom den vil hindre lyset i nå frem til plantene. 4. Hvis du er i tvil hvorvidt potteplantene dine tåler kuldegrader, da anbefaler vi at du kontakter butikken der du kjøpte plantene, sjekker på Internett eller relevant litteratur!
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 173623977
Sist endret 26. aug. 2020 10:48

Rapporter annonse