JORDKJELLER Mod T

Til salgs
49 990 kr
Gammeldags jordkjeller i moderne materiale
Dette er et stort kjøleskap med null driftsutgifter og meget lang holdbarhet. Kjøp potet og grønnsaker i storsekk og lagre den under perfekte forhold gjennom hele vinteren. På sommeren kan du sette inn kjølevarer for rask nedkjøling og lang holdbarhet.

En gammeldags jordkjeller produsert i moderne materialer er en naturlig investering for bonden, grønnsaksprodusenten, villaeieren, vinsammeleren o.a. Eller som et fellesanlegg for hytteområdet og kolonihagen? Jordkjelleren vår har en lys og hygienisk innside, lav vekt og lang levetid, og den leveres som ferdig modul med fleksibel innredning, noe som gjør den enkel å installere.

Grundig utprøvd gjennom flere tiår. Produsert i glassfiberarmert plast, et lett og sterkt komposittmateriale som holder i flere generasjoner. Ferdig innredet. Dører og hyller med hygieniske, filmbelagte flater. Gulvlemmer av trykkimpregnert trevirke finnes som ekstrautstyr.

Fleksibel innredning
Innredningen består som standard av 3 hyller på hver side av midtgangen, og en potetbinge som rommer 600-700 liter i den bakre delen. Det optimale rommet for poteter kan beregnes til ca. 2 000 liter, dersom man også utnytter muligheten til to sidebinger.
Man kan da fremdeles beholde de øvre hyllene langs sidene.
For den som skal oppbevare frukt anbefales det at den bakre delen innredes som et separat, ventilert fruktskap med hyller. Merk at eple og rotfrukt/potet ikke kan lagres i samme kjeller uten fruktskap da eplegassen skader poteten. Med fruktskap er ikke dette et problem pga det spesielle ventilasjonssystemet. Det finnes også andre varianter, og hver og en kan naturligvis også endre innredningsløsningen i ettertid.

Enkel å installere
Jordkjelleren vår er enkel å installere, bl.a. på grunn av den lave vekten, ca 350 kg, som gjør den enkel å håndtere med små maskiner. Hvis man tar av dører og hyller er vekten nede på ca. 250 kg

Valg av modell
Avhengig av hvordan terrenget ser ut kan man velge blant våre to modeller:
* Modell S - Hvis man har en haug eller helning, alternativt om man ikke har mulighet til å grave kjelleren ned i bakken.
Modell S har en rett frontvegg, og man får en naturlig inngang fra terrengnivå. Modell S tar totalt sett mindre plass, fordi den er en meter kortere. Innvendig er imidlertid modellene like store. Pris kr 45990,- inkl mva.

* Modell T - Hvis man har relativt plant terreng og ikke ønsker en så stor haug på tomten.
Modell T har en hellende inngangsdør og innebygde trappetrinn i svalgangen. Modell T kan være å foretrekke dersom man har mulighet til å grave den ned under terrengnivå, fordi kjelleren får en mer diskret plassering i hagen. Modell T kan naturligvis også installeres i en eksisterende helning. Pris kr 46990,- inkl mva.

Les mer på www.villmarksbad.no
Tilstand Ny

Generell info

Leveres direkte til kunde fra vår fabrikk i Nord-Sverige med båt eller bil til hele landet.
Frakt tilkommer - be om pris.

Åsavegen 16, 7713 Steinkjer

Annonseinformasjon

FINN-kode 172879917
Sist endret 27. sep. 2022 20:49

Rapporter annonse