Avfukter i metall. Meaco 25Lm. Nyhet 2020

Til salgs
7 990 kr
Luftavfukter i metall
Kapasitet 25 liter / døgn
Profesjonell kvalitet til en pris og størrelse som kan brukes hjemme
4 hjul, hvorav to med lås / brems
Vann til beholder (5 liter) eller drenering med slange (medfølger)
"Hot gas defrost" sørger for god effekt i lav temperatur
Hygrostat sørger for jevn luftfuktighet
Industriell kvalitet som også kan brukes hjemme

Lm-serien fra Meaco er avfuktere bygget for profesjonell bruk, men som også kan brukes av den kvalitetsbevisste forbruker. Avfukteren er bygget i solid metall (Alle sider + topp og bunn + front og bakside). Komponenter av industristandard. Lang levetid.

Bruksområder
Typiske bruksområder er:

Krypkjeller
Kjellerrom
Vaskerom / tørkerom
Garasje
Lager / verksted / industri
Byggeplass
Museum / arkiv / lagerrom

Hygrostat
Luftavfukteren har en hygrostat som sørger for å holde en jevn luftfuktighet kombinert med lavest mulig strømforbruk. Hygrostaten er elektronisk styrt og du kan velge mellom følgende luftfuktigheter:

60% relativ luftfuktighet
50% relativ luftfuktighet
40% relativ luftfuktighet
Kontinuerlig drift
Betjeningspanel
Betjeningspanelet sitter på toppen og er lett tilgjengelig. Det er intuitivt og enkelt i bruk. Juster hygrostaten med pil opp / pil ned. Betjeningspanelet er tett. Det er ingen fysiske knapper der du kan få vann, støv eller fukti inn i avfukteren. Tydelig LED-lys viser innstillingen.

Stempelkompressor
Byggtørkeren Meaco 25Lm leveres med stempelkompressor. Disse er noe dyrere, men driftssikkerheten og levetiden gjør at de er verdt prisforskjellen for en kvalitetsavfukter som Meaco 25Lm.

Defrost - for lav temperatur
I utgangspunktet er ikke kompressorbaserte avfuktere egnet i temperaturer under 15 grader. Meaco 25Lm leveres med "Hot gas defrost". Denne defrostingen gjør at avfukteren kan brukes helt ned til 5 grader. Der andre kompressorbaserte avfuktere fryser til is under 15 grader vil Meaco 25Lm fortsatt tørke luften og fylle vannbeholderen. Husk å be om "Hot gas defrost" dersom du vurderer en annen type kompressorbasert avfukter, og skal bruke den i temperaturer under 15 grader!

Vanntank eller slange til sluk?
Meaco 25Lm har en vannbeholder på 5 liter. Du kan velge å tømme denne manuelt, og dermed følge med på hvor mye vann avfukteren tar ut. Blir vanntanken full vil avfukteren automatisk stoppe. Alternativt kan du kople til en slange så du kan drenere vannet til et avløp. Da behøver du ikke tømme tanken.

Pumpe
Pumpe leveres ikke med som standard, men kan kjøpes som tilleggsutstyr. Avfukteren har egen strømforsyning til drift av pumpen. Denne strømen hentes fra en kontakt som er plassert innenfor vannbeholderen.

Alternativt kan du også bruke en annen type pumpe med egen strømforsyning.

Auto restart etter strømbrudd
Hvis strømmen blir borte vil avfukteren naturlig nok stoppe. Når strømmen kommer tilbake vil avfukteren starte på nytt av seg selv i samme innstilling som da strømmen ble borte. Dette er viktig på steder der du ikke oppholder deg så ofte, som i krypkjeller, kjeller, hytta, lagerlokale eller lignende.

Miljøvennlig kjølemedium
Meaco 25Lm benytter det nye miljøvennlige kjølemediet R290. De gamle kjølemediene bidrar sterkt til drivhuseffekten, men den nye R290 er mye mer miljøvennlig. Uansett hvilken avfukter du vurderer har du et ansvar for å velge en løsning som er minst mulig skadelig for planeten. Krev en avfukter med R290 (og ikke de gamle R134 eller R410).

Luftfilter
Avfukteren har et luftfilter av industriell kvalitet. Dette er laget for å beskytte avfukteren fra støv og forurensninger. Det er viktig å rense luftfilteret ofte. Bruk gjerne en støvsuger. Rent luftfilter vil sørge for mest mulig effektiv drift med minst mulig strømforbruk.

Bærehåndtak
Meaco 25Lm har bærehåndtak på begge sider, slik at den er enkel å flytte på. Husk at den også har hjul. Vekten er 24 kg.
Tilstand Ny

Generell info

Fri frakt på alle ordrer over 1.000 kroner.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 172658370
Sist endret 24. mai 2020 13:46

Rapporter annonse