Arida Pro 12P Sorpsjonsavfukter

Til salgs
22 499 kr
Arida Pro 12P er en luftavfukter som:

- kan fjerne opp til 27 liter vann pr døgn
- ikke lager flytende vann, men som blåser fuktigheten ut av bygget som fuktig luft
- kan brukes i alle temperaturer, også i kuldegrader
- har hygrostat for å holde konstant luftfuktighet

Arida Pro S27 AT er en kompakt sorpsjonsbasert luftavfukter i industriell kvalitet. Den passer for rom på opp til 150 - 200 m2, men kan under gunstige forhold brukes opp mot 250 m2. Avfukteren er laget i kraftig aluzink som tåler industruell bruk og et tøfft miljø.

Virkemåte
Arida Pro 12P suger luften inn fra rommet den står i. Denne luften suges inn gjennom et G4 luftfilter for å beskytte avfukteren mot støv. Rett på innsiden av luftfilteret sitter som måler luftfuktigheten på luften som kommer inn. Du kan justere hygrostaten for å få passende luftfuktighet. Generelt anbefaler vi 50% RH.

Luften blåses videre inn i en tørkerotor av silika gel. Denne tørkerotoren tar til seg fuktighet fra luften. Den tørre luften blåses deretter tilbake til rommet. Du kan også kople til en luftslange Ø100mm for å blåse den tørre luften ut et stykke fra avfukteren, evt til et annet rom.

Tørkerotoren roterer sakte rundt, og bringer med seg fuktigheten til et annet kammer der varm luft blåses gjennom rotoren. Da blir fuktigheten frigjort. Den fuktige luften blåses ut gjenneom en annen slangestuss Ø 80mm. Denne slangen leder fuktigheten ut av bygget og ut i frilluft. Rotoren er nå tørr og kan rotere sakte tilbake til den våte sonen og ta med seg mer fuktighet tilbake til den varme sonen.

Bruksområder Arida Pro 12P
-kjeller
- krypkjeller
- liten garasje
- lagerbod
- loft
- container for oppbevaring
- brakke på byggeplass
- hus og bygninger under oppføring

Inkludert i pakken:
- Arida Pro 12P luftavfukter
- En 1,5 meter slange for å blåse ut våtluft
- Ett endestykke for luftslange
- To slangeklemmer
- Luftslange for distribusjon av tørrluft kan kjøpes som tillegg (Ø100mm).

Produsert i Europa - Solgt i Norge
Arida Pro 12P er produsert i Europa av erfarne produsenter av sorpsjonsbaserte luftavfuktere. Arida er importert av Bedre Inneklima AS i Sandefjord, som har mange års erfaring med alle typer avfuktere. Bedre Inneklima er kjent for høy kompetanse og suveren kundetilfredshet. Se gjerne hva kundene mener om Bedre Inneklima her. Du kan trygt kjøpe Arida Pro S27 AT. Både produktets kvalitet og leverandørens hjelpsomhet er i første klasse.
Tilstand Ny

Generell info

Fri frakt på alle ordrer over 1.000 kroner.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 172583477
Sist endret 4. aug. 2020 10:15

Rapporter annonse