FARA Cycling F|GRAVEL Grus/Racer Sykkel

Til salgs
28 990 kr
Vi er inn i vår 5. sesong og det er ingen i Norge som kan Gravel sykling som oss! I høst 2019 lanserte vi denne rå grus sykkel som bygger på suksesshistorien som var F|GRAVEL1.

Sykkelen er bygget på en lett Carbon ramme som gir både kvikk respons men samtidig god vibrasjonsdemping i det loddrette planen når stien er på det verste.

Nytt for 2020 er også Shimano sin nye GRX gruppe, den første dedikerte Gravel gruppesett fra verdens største komponent produsent. GRX har flere features designet spesifikk for grus sykling, bl.a ergonomi på handtakene og en servo-clutch i bakgiret som tar opp slark i kjeden og gjør at den ikke hopper av i røff terreng - et must for en grussykkel.

Setepinnen er endret til 27.2mm som gjør utvalget ubegrenset samt at rundt setepinner er mer forgivende, ergo mer komfortabel.

Geometrien er lik F|GRAVEL1 foruten en liten forlenging av bakramme, dvs mer rettet mot raske turer i Norges marka enn tunge cruising.

Vi har forbedret kabelføringer med cleanere inngang i headtube samt lagt inn føring til senke og heve setepinne. Gaffelen har 3 bolts feste til bæresystemer som Topeak sin VersaCage og resten av ramme har rikelig med festepunkter til både skjermer og baggasjebærer. Custom maskinerte 12mm "Twist Lever" akslinger foran og bak gjør at handtaket altid sitter på riktig sted.

Sykkelen er lagt opp til både 700c x 45mm og 650b x 50mm maks dekkbredde. Du kan fritt velge hjulformattet du ønsker når du personalisere sykkelen din i vår nettside.

Som alle våre modeller er sykkelen tilgjengelig i 4 ulike farger inspirerte av Norske naturen og du kan velge mellom flere ulike komponentpakker. Du kan selv bestemme nivået som passer deg, samt at lengden på styrestem og styrebredden står du fritt å velge i mellom.

Sykkelen bygges i Norge fra bunnen opp av våre proffe mekanikere, etter vi har mottatt din bestilling.
Sykkeltype Landevei
Tilstand Ny

Generell info

Er du i Oslo er du velkommen til å stikk innom vår nye FARA Cycling Experience Center på Hoffsveien 10A på Skøyen. Der kan du se alle våre modeller og tilsvarende komponenter.

Workshoppen er åpen 7-20, Mandag-Fredag og 10-15 på lørdager.

Syklene leveres normalt innen 5-6 virkedager og kan enten hentes på Skøyen eller sendes over hele landet (kr800 i fraktkostnader tilkommer).

Se nettsiden for geometri, størrelses guide og mer info.

Hoffsveien 10A, 0275 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 172329022
Sist endret 27. aug. 2020 18:57

Rapporter annonse