Bestevennene Buffy og Juno fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
2 000 kr
Buffy og Juno er to herlige frøkner. De har en utrolig nysgjerrig personlighet og kommer alltid ut for å se hva menneskene holder på med. Snacks sier de heller ikke nei takk til, men den store favoritten er nyplukket løvetann.

Disse to jentene er bestevenner og de er så søte der de ligger tett i tett og koser seg. Begge to er nydelige og det finnes nok litt rase i dem. Selv om de kun har vært inne hos oss siden starten av mai, så har de kommet seg langt allerede fra dag en. De blir mer og mer sosiale, så de vil nok med tiden bli noen utrolig herlige familiekaniner.

Buffy og Juno anslås å være født i 2018.

Aldersgrense for adopsjon er 22 år.

Kaniner er ikke skapt for å stå i bur, dette kan gi dem store fysiske skader. De trenger stor plass å bevege seg på slik at de får brukt kroppen godt. Kaniner er også utrolig sosiale dyr så det er best om de får leve sammen med en kaninvenn. De siste års forskninger har lært oss mye om kaniner og hva de trenger. Den Store Kaninboka skrevet av Marit Emilie Buseth anbefales på det sterkeste å lese. Du kan også lese mer om god kanin velferd på www.kaninboka.no eller spør om om råd.

Adopsjonsgebyret for kaniner er kroner 1000,-. Dette inkluderer helsesjekk, ID-chip og kastrering.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

4024 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 171669384
Sist endret 10. jun. 2020 11:54

Rapporter annonse