Fender American Ultra Stratocaster® HSS, Rosewood Fingerboard, Cobra Blue

Til salgs
21 000 kr
Leveres med hardcase, ferdig justert, intonert og gjennomgått av vår gitaravdeling! Fantastisk amerikansk eksemplar av en moderne stratocaster fra Fender!

Compound Radius, nydelig lettspilt D-profil neck, locking tuners, vintage noiseless pickups med S1 Switch som gir en rekke muligheter. En moderne strat du kan spille alle stilarter på vil jeg si!

Les mer om gitaren her:
https://www.musikkhandel.no/gitar-bass/el-gitar/american-ultra-stratocasterr-hss-rosewood-fingerboard-cobra-blue-med-elite-molded-case.html
Tilstand Ny

Generell info

Gjøvik Musikkhandel er Gjøvik`s eldste og mest kjente musikkhandel. Eier de siste 30 årene er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud. Vi er en frittstående forretning og nettbutikk som leverer musikkinstrumenter og utstyr til lave priser over hele landet. Gjøvik Musikkhandel har holdt åpent helt tilbake siden 1928. Vi har mye erfaring og kunnskaper om våre produkter samt at vi har avtaler med alle de store (og små) leverandørene. Dette betyr at vi kan tilby deg et særdeles stort utvalg og skaffe nesten alt som er å oppdrive av instrumenter og utstyr. Vi er autoriserte forhandlere av Yamaha, Roland, Korg,Fender, Gibson, Nord, Røde, Sennheiser, AKG, Pearl, Neuman, Alto , Marshall ,Vox , Casio m.m.m
Vår nettbutikk, musikkhandel.no, har blitt en populær nettbutikk for musikkinteresserte og har hatt meget god vekst de siste årene. Fra vårt lager på Gjøvik pakker og sender vi alle hverdager.

Hos oss jobber det personer som har gode kunnskaper rundt sitt fagfelt og kan bistå deg på best mulig måte. Våre kundebehandlere er selv musikere, noe som gjør de godt egnet til å gi deg tips og råd. Gå til Kontakt info for å se hvem som jobber hos oss. Du kan også velge mellom å handle i vår nettbutikk, over telefon, per e-post eller ta turen og besøke oss i vår store forretning på Gjøvik. Vi har like lave priser i butikken som i nettbutikken. Velkommen til vårt eget store "musikkhus" med stor gratis parkeringplass helt inn til døra.

Kallerudsvingen 5, 2816 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 171621250
Sist endret 27. feb. 2020 15:30

Rapporter annonse