Svømmebasseng AVI DELTA - NY MODELL I 2019 -Fullisolert med honeycomb.

138 000 kr
Bassengspesialisten har de siste 25 årene levert svømmebasseng til kunder i hele Norge.Vi leverer flest glassfiber-basseng i landet og er stolte av å ha markedets mest fornøyde kunder på svømmebasseng.

Våre AVI SkyMirror glassfiberbasseng må på ingen måte sammenliknes eller forveksles med alternativer fra andre produsenter med kjerne av skum - disse har også noe honeycomb, men kun i bunnen. Det er viktig å sjekke dette grundig før du velger basseng. Det er KUN Bassengspesialisten som gjør dette med alle sine modeller.

Dette er fordi SkyMirror glassfiberbasseng er spesielt laget for Norske/Skandinaviske forhold med en kjerne av honeycomb i hele basseng-konstruksjonen for å tåle både tele i bakken og den slitasje vårt nordiske klima gir.

Så sikker er vi på våre bassengløsninger av vi alltid gir deg livstids-garanti på bassengkonstruksjonen!
Tilstand Ny

Generell info

Stiftet i 2000, med base i Moss utfører vi hovedsakelig salg og installasjon av komplette svømmebasseng. I tillegg utfører vi alt av renovering og oppgradering av eksisterende svømmebasseng.

Bassengspesialisten organiserer alt fra søknad om bygging av basseng, til graving og installasjon av løsninger på kun få dager.

Alle komponenter er kvalitetsvarer fra store produsenter som AVI, Davey, Fairland og Questa Pool Products. Vi er ene- leverandør i Norge for disse produsentene.

Bassengspesialisten innehar alle nødvendige godkjennings-merker fra Statens Bygningstekniske Etat.

Dersom du har tanker om å bygge et svømmebasseng i din hage bør du ta en titt på hva vi har å tilby, vi har alt du behøver på lager!

Osloveien 234, 1538 Moss

Annonseinformasjon

FINN-kode 17107256
Sist endret 7. aug 2019 16:33

Rapporter annonse