Kompakt lyd på sitt beste. Naim Mu-So 2nd Generation

Til salgs
16 990 kr
Si hei til nye Mu-so! Generasjon to av Naims trådløse multiromshøyttaler!Siden launchen i 2014 har Naims trådløse Mu-so musikksystem spilt musikk så det ljomer i de tusen hjem. Presse og publikum verden over har vært full av begeistring og lovord om lyden, og det vellykkede og ikoniske designet har blitt premiert med Red Dot Design Award. Høyttaleren som var en naturlig oppfølger til Naims samarbeid med Bentley motors og lydsystemet i deres premium biler har vært en stor hit, men nå er det duket for en renessanse!
I tre år har Naim jobbet med utvikling av neste generasjon, og denne gangen har de også fått hjelp av Focal til å legge prikken over i`en på ytelsen. Nå er sluttproduktet endelig på plass og nye Naim Mu-so er virkelig blitt en trådløs høyttaler for musikkelskeren!
Mu-so 2nd Generation detaljer:
Ny smart kontrollflate - En intuitiv touchinterface med 15 touch-sensitive knapper og en stor vektet og opplyst volumkontroll. En nærhetssensor vekker systemet.
Enkel multirom - 3 måter å synkronisere enheter på i party mode . Enten via Naimappen/touchdisplay, airPlay 2 eller Chromecast (Google Home).
Mer regnekraft til musikken - Ny multicore Digital Signal Processor (DSP) gir 2000 MIPS regnekraft (Million Instructions Per Second), dette sammenlignet med Mu-so MK1s single-core, 150MIPS DSP.
Oppgraderte høyttalerelementer - I samarbeid med Focals R&D (Research and Development team) har Naim oppgradert driverne til Mu-so MK2 for høyere ytelse og lavere forvrenging. Focal har utviklet markedsledende driverteknologi siden 1979.
Prisvinnende strømmeteknologi - Som i Naims nye Uniti-serie og nettverksspillere får Mu-so 2 Naims unike og kraftige strømmeplattform implementert. Bygget for fremtiden!
Sterkt forbedret bassytelse - Mu-so 2 har blitt redesignet med 13% større kabinett. Sammen med stivere frontbaffel og nye drivere gir det en monumental bass med høy kontroll og raffinement.
Rå effekt i en kompakt utførelse - Mu-so 2 stiller med 75 watt effekt per element, eller hele 450 watt samlet.
HDMI ARC - En helt ny HDMI ARC inngang lar deg enkelt koble til TV for en stor oppgradering av lyden til Spill, serier, filmer og TV-programmer. CEC standard sørger for mulighet til å styre lyden via TV´ens volumkontroll.
Ny finish på grill med nye farger - Standard svart grill kan enkelt byttes ut til – Olive (olivengrønn), Terracotta (rødbrun), and Peacock (marineblå) for å matche interiør og stil.
Chromecast built-in - Google´s strømmeløsning som har over 100 støttede apper, inkludert Deezer, Qobuz, Plex, TuneIn, SoundCloud og Pandora.
AirPlay 2 - Strøm musikk fra Apple iOS enheter som iPhone/iPad eller fra iTunes og Apple Music og samtidig få støtte for Apples nye multiromfunksjonalitet/party mode.
Spotify Connect - Innebygget Spotify® Connect, en bedre måte å høre Spotify på, Spotifys egen app fungerer som remote for Mu-so.
TIDAL - TIDALs tapsfrie strømmetjeneste er integrert rett i Naimappen med en flott interface, cover art og albuminfo.
Bluetooth® - Bruk blåtann for sending av lyd fra ethvert nettbrett eller telefon.
Internet Radio - Tilgang til en verden av radiokanaler inkludert alle NRK-kanaler. Presets lagres enkelt og er tilgjengelig via touchpanelet uten å bruke appen.
UPnPTM Streaming - Strøm lokalt lagrede filer fra PC/MAC eller NAS-server i høy oppløsning opp til 32bit/384kHz.
Roon Ready - Mu-so støtter Roons unike strømmeløsning som opphøyer opplevelsen av å lete etter og finne musikk digitalt. Lag ditt eget personlige fanzine av musikkbiblioteket ditt og spill favorittene dine direkte til Mu-so med Roons lydmessige solide RAAT protokoll og DSP.
Romkompensering - Velg fra tre ulike innstillinger for optimal lyd i henhold til plassering i rommet.
Tilkoblingsmuligheter - I tillegg til HDMI ARC, har Mu-so 2 en USB-inngang, en optisk inngang og en 3,5mm analog inngang.
Helt ny fjernkontroll - En ny, penere og mer praktisk fjernkontroll hever helhetsinntrykket av nye Mu-so.
Vekkerklokke / Alarm - Klokkeradiofunskjon med avanserte valg gir deg full kontroll over vekking med din foretrukne radiokanal.
Juster lys - Mu-so 2 kan dimmes delvis eller helt ned i rom der lyskontroll er viktig.
Ny og forbedret Naimapp - Bedre kontroll og styring av Mu-so 2nd generation.
Alle strømmetjenester, Roon og TV-lyd med HDMI ARCI hjertet av nye Mu-so sitter Naims nye strømmeplattform utviklet av 25 ingeniører på fabrikken i Salisbury, England. Enten du strømmer musikk via TIDAL, Spotify, Chromecast, Airplay 2, Roon, UPnP (opp til 32bit/384khz) eller internettradio får du en lydprosessering på aller høyeste nivå, en teknologi hentet fra Naims aller dyreste streamere i Classic-line serien.
Det samme nyter du godt av på den nye dedikerte inngangen for TV, HDMI via audio return channel. Nye Mu-so er med andre ord også ment for direkte bruk til TV, noe den forrige generasjonen ofte ble brukt til via optisk inngang. Her får man endelig en audiofil trådløs høyttaler som også kan gi deg den en mye større opplevelse fra spill, serier og filmer. Hendig nok så kan TV´ens egen fjernkontroll brukes for å styre volumet, da HDMI-inngangen støtter CEC-standarden.
Med blåtann og USB-inngang er du ellers alltid rede for at venner kan kjapt koble seg på for å vise deg ny musikk. En optisk og analog inngang sørger forøvrig for mulighet for tilkobling av andre kilder, for eksempel en platespiller.
Et kjærkomment tillegg for musikkelskere er støtte for Roon. Mu-so er nå et ekte Roon endpoint og man kan justere romEQ og spille musikk direkte fra Roons behagelige strømmeunivers.
Podcaster er i vinden som aldri før og med både airPlay 2 og Chromecast innebygget, har favorittpodcasten din aldri vært lettere å spille av.
Type Stereopakker
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender i posten over hele landet.

Hellenvegen 15, 2022 Gjerdrum

Annonseinformasjon

FINN-kode 170837826
Sist endret 15. mar. 2021 12:19

Rapporter annonse