Vi vil at det skal være trygt å kjøpe brukt, og har derfor laget en enkel guide basert på Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Les mer her

INAKTIV

Romeo

9 800 kr
Jeg heter Romeo, jeg er en snart ett år gammel katt pent kledd i tuxedo som dere kan se. Fosterhjemmet sier at jeg er en veldig smart og tillitsfull katt som er nysgjerrig og glad i å leke. Yndlingsleken med mennesker er lekepinne med fjær på. Jeg er mest glad i tørrfor og elsker kattesnacks som Dreamies og Partymiks. Du kan nok få min fulle oppmerksomhet med disse godisene. Jeg har begynt å kjede meg litt inne, og det hadde vært så gøy å få kommet meg ut litt. Det hadde vært ekstra spennende med en likesinnet lekekamerat. Jeg er veldig kosete når jeg selv har lyst. Fremfor alt er jeg glad i oppmerksomhet og å bli sett, og vil ha masse lek.- Så familien som adopterer meg må ha tid til meg. Jeg er en av dere og tar min plass i familien som alle andre. Jeg gir mye glede tilbake :) Romeo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Ønsker du å gi denne katten et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer : adopsjon@dyreneshus.no Vi tar et omplasseringsgebyr på 980 kroner ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem. Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Generell info

Kontakt kun pr. e-post (ikke telefon). Dyrenes Hus er et omplasseringssenter for hjemløse dyr som drives av Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn. Pengene går til vårt videre arbeid for hjemløse dyr. Se også våre andre annonser med omplasseringsklare katter.

1305 Haslum

Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn - Dyrenes Hus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 170507996
Sist endret 14. feb. 2020 20:37

Rapporter annonse