Klipsch RP-4000F Premiere II

Til salgs
9 990 kr
Kompakt og plasseringsvennlig gulvhøyttaler med doble 4" Cerametallic bassenheter og Tractrix LST horn. Solide aluminumsføtter reduserer resonanser og gir strammere bass og flere detaljer!

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger!


Reference Premiere II benytter nyutviklede elementer Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvregning.


Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvregningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytteområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggresivitet.


Ny Tractrix bassport med maksimal luftgjennomstrøming og mindre støy forbedrer bassresponsen, større presisjon og kraftigere bassgjengivelse. Leveres med elegant magnetisk frontgrill.


Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminumsføtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer!
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender i posten over hele landet.

Hellenvegen 15, 2022 Gjerdrum

Annonseinformasjon

FINN-kode 170468872
Sist endret 8. apr. 2020 13:13

Rapporter annonse