Video

Lekne Loke fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei hei!

Jeg heter Loke av alle ting. Ikke er jeg av Jotunslekten ei heller er jeg tatt opp blant Æsene. Men nå er det en gang slik at man får bære det navnet man har med stolthet. Og det gjør jeg altså. Ganske kult at jeg har fått navnet til fosterbror til guden Odin.

For en stund siden kom jeg ut av skapet. Hæ tenker nok du nå men gi meg noen sekunder da så skal jeg forklare. Jeg kom altså ut av skapet, bokstavelig talt. Havnet i fosterhjem rett før jul og der måtte jeg rett og slett ha en pause fra verden og det finnes ingen bedre plass enn skapet. Så da flyttet jeg inn i skapet for en kort periode inntil jeg fant ut av fostermor var ganske ålrait. Derav komme ut av skapet. Tok du den? Hæ?

Er ikke særlig vanskelig i matveien heller. Matmor har satt meg på diett av alle ting for jeg er visst trill rund. Men alle vet jo at den beste formen er rund! Hvem vil vel være trekantet eller i verste fall firkantet?? Ikke jeg. Så jeg jobber hver dag med fostermor for å få henne til å fatte at alle gutter trenger mat. Så langt har jeg fått henne til å forstå at om jeg sitter framfor henne og niglor henne i øynene så betyr det bare en ting; nemlig mat meg! Når hun så reiser seg leker jeg blindekatt og fører henne til matskålen. Så langt har jeg varierende hell med denne fremgangsmåten men jeg har ingen planer om å gi opp.

Jeg leker også med alt jeg finner. Er ikke så nøye på hva. Lypsyl for eksempel funker fjell hver gang. Det er bare å plukke den ned fra bordet, la den trille og så frese stussen bånn gass bortover gulvet. Har sett blikkene fostermor sender meg. De er full i beundring over min eleganse og kreativitet.

Fostermor jobber veldig med å få ta på meg. Altså, hva er det med dere folk som plent skal kladde så innmari? Kan ikke en gutt få være litt kostbar? Til nå har jeg latt henne ta meg på tasselabben men da måtte hun holde minst en halv meters avstand. Og så måtte jeg reise meg og legge meg på litt avstand. Kan jo få gnagsår på pelsen og det orker jeg bare ikke. Fostermor gnåler noe om at bare vent, jeg skal nok få kladde så mye jeg vil. Men jeg vet liksom ikke helt om vi er der enda? Er det ikke for tidlig i forholdet for slikt? Helt ærlig?? Hva syns du??

Legg gjerne merke til den bedårende halen jeg har. Den er en kort liten stump. Nei, du kan ikke kalle meg Stumpy! Jeg heter Loke. Men se så søt den er? Jeg kan ikke huske hvorfor den er som den er men uansett liker jeg den i den lengden. Det hemmer meg på ingen måte.

Nå lurer du kanskje på hvordan du skal gå frem for å få tak i meg? Det er veldig enkelt. Send en mail til DNNJ og be om å få komme på besøk. Dersom du er en snill og grei person sier de ja og så slipper fostermor deg inn. Bare ikke forvent at jeg skriker hallo i døren altså... Og ikke gidd slå hjul inne. Jeg er ikke så glad i slik vill kroppssutøvelse fra mennesker. Men uansett, send mail? Så ses vi?
Se også youtube-video av Loke: https://youtu.be/Ee01vGJ0Qxk

Loke er født 27.10.16.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4330 Ålgård

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 169755033
Sist endret 10. jun. 2020 12:51

Rapporter annonse