SpeedBox 3.0 Vmax el-sykkeltrim for BOSCH Performance Line MY19/20 motor!

Til salgs
2 090 kr
NY MONTERINGSVIDEO FOR SPEEDBOX 3.0 BOSCH (se video i annonsen) viser hvordan du monterer denne selv på få minutter på 2020 modell Bosch Gen 4.

NYHET! SPEEDBOX 3.0 FOR BOSCH 2019/2020 MODELL (GEN. 2) MOTORER - SETT HASTIGHETSBEGRENSNINGEN SELV FRA KONTROLLPANELET PÅ STYRET TIL AKKURAT DET SOM PASSER DEG (ENTEN DET ER 15 KM/T, 20 KM/T, 25 KM/T, 30 KM/T... ELLER 99 KM/T
- STATE OF THE ART SMART MICROCHIP TEKNOLOGI!!
VELKOMMEN TIL ELSYKKELTRIM ANNO 2020!! :-)

MED DEN NYUTVIKLEDE SPEEDBOX 3.0 VMAX FJERNER DU 25 KM/T HASTIGHETSSPERREN PÅ DIN BOSCH PERFORMANCE LINE (MY19/20) (MY = MODELLÅR) SENTERMONTERTE MOTOR enkelt selv, og på få minutter.

Leveres med monteringsvideo og illustrert, lettfattet, norsk monteringsanvisning, for gjør-det-selv montering på alle Bosch motorer (2013-2020).
Vi garanterer at alle klarer å montere denne selv!
_______________________________________________________

Når du først har investert i en elsykkel med en av markedets beste drivlinje løsninger er det spennende å utnytte hele potensialet. Vi leverer det du trenger. Og bestiller du i dag har du produktet i din postkasse allerede etter 2 dager.


*** SPEEDBOX 3.0 Vmax PASSER FORUTEN BOSCH PERFORMANCE LINE MY19/20 OGSÅ TIL ALLE ELSYKLER MED SENTERMONTERT MOTOR AV TYPEN:


- Bosch Performance Lin (MY2020) GEN 4
- Bosch Performance Line CX (MY2020) GEN 4
- Bosch Performance Line CX (MY19/20)
- Bosch Performance Line (MY19/20)
- Bosch Performance Line CX (2015-2018) +
- Bosch Performance Line (2015-2018)
- Bosch Active Line Plus MY2020
- Bosch Active Line MY2020
- Bosch Active Line Plus (2018-2019)
- Bosch Active Line (2014-2017)


Kompatibel med følgende displayer:
Alle display (inkludert KIOX, INTUVIA, NYON, PURION, COBI)


Merk!:
- Hvis elsykkelen din er helt ny så må du bruke den minst 1 kilometer før du aktiverer SpeedBox´en.


NYHET 2020 - VIKTIG PRODUKTOPPDATERING!
3. generasjon SpeedBox 3.0 har fått en vesentlig oppgradering:
- Du velger nå enkelt selv fra kontrollpanelet hvilken hastighet du ønsker at motorsperren skal aktiveres.


*** DET ER MANGE FORDELER MED ELSYKKEL TUNING:
• Unngå brå kutt i motorassistanse ved 25 km/t (= fjerner `sirup effekten´ / `klistereffekten´)
• Få langt bedre flyt på syklingen
• Nå kan du sykle over 25 km/t fortsatt uten å bli svett

*** GLADERE FRITID PÅ ELSYKKEL:
- En ny og morsommere sykkelopplevelse!

- SpeedBox oppgraderer følelsen av å ha medvind til en herlig opplevelse av å slå ut håret med nye superkrefter hele veien!


*** DETTE SIER VÅRE KUNDER:
Brukerne av SpeedBox er begeistrede over den ny elsykkel-opplevelsen. Tilbakemeldingene er fulle av lovord! Besøk vår Facebook side - facebook.com/ebiketech hvis du vil lese mer.

`Jeg kjøpte nylig en SpeedBox2 til en Bosch CX motor. Sykkelen er ikke til å kjenne igjen etter at denne ble montert! :-)
Nå kan jeg endelig sykle i "normal" hastighet på flate partier (rundt 40 km/t) og oppover er det bare egen muskelkraft som setter begrensninger. En paradoksal bi-effekt er at jeg nå bruker mye mer energi siden det er så inspirerende å kunne sykle raskt. Turen som før var en kjedelig transportetappe på 45 minutter har nå blitt til en god treningsøkt på litt under halvtimen. Ingen skal komme og fortelle meg at ikke el-sykling kan være god trening. :-)
I tillegg til at ebiketech selger et supert produkt så vil jeg også bemerke at service, leveringstid og oppfølging har vært av ypperste klasse. Om du leser dette og vurderer å kjøpe en SpeedBox så kan jeg bare gi min varmeste anbefaling!´
02.05.2019, E.L, Oslo

`Som spesialist på elektroniske styresystemer for motorer kan jeg bekrefte at dette var gøy.
Takk for ny sykkel og tusen takk for hjelpen.´
28.06.2018, Hans-Petter H, Morvik

`Speedbox ankom og montert i dag.
Ble som forvente :-) super.´
23.05.2018, Gorm H, Fagernes

`Vil takke for godbiter og kjempeflott service. Avdragern kom på mandagen den. :-) Monteringen gikk som en lik og alt fungerte/fungerer etter forhåpningen. Sykkelen (Stevens e-triton) føles på en måte enda mer naturlig . I praksis er det disse magiske km/h fra 25 til drøyt 30 som faller på plass.
Veldig bra. :-)´
13.05.2018, Harald E, Ålgård
_______________________________________________________


*** BESTILL OG BETAL PÅ ENKLESTE MÅTE FOR DEG:

NYHET:
1. Bestill online og betal med PayPal (VISA og kredittkort)

Velg `Kjøp i nettbutikk´ knappen i annonsen. Du betaler da for produktet med bank- eller kredittkort direkte i PayPal. Det er beregnet porto som brevpost. KONTAKT OSS HVIS DU TRENGER Å OPPGRADERE FORSENDELSEN.

2. Bestill og betal i vår VippsGO! butikk
Velg `Send´ i din Vipps app, og søk opp vår VippsGO! butikk (`40004´ eller `Ebiketech´ ). Her finner du våre mest populære produkter. LEGG INN KONTAKTOPPLYSNINGER OG VELG FORSENDELSE.

3. Bestill via melding på finn.no, SMS, e-post eller telefon
Bestill via finn.no, e-post (kundeservice@ebiketech.no) eller SMS / telefon (4004 5511). HUSK DIN LEVERINGSADRESSE, TELEFON OG E-POST.

Du mottar en ordrebekreftelse med norsk monteringsanvisning så snart vi har ferdigbehandlet din bestilling.

Du kan også betale over bank. Vi sender varen(e) i oppkrav til de som foretrekker dette.
_______________________________________________________

VI SENDER VAREN MED POSTEN SAMME DAG DU BESTILLER! Siste postinnlevering kl 18.

*** - NYHET: EKSPRESS LEVERING
Vi leverer med bud på din adresse i Oslo samme dag. ***


Produktet kan også hentes i Oslo mellom kl 07 - 20 hver dag.
Ved henting kan du betale med Vipps, PayPal (bankkort/kredittkort) og kontant.


Vår kundeservice er høyt anerkjent. Vi er en trygg aktør å handle hos!

Bestill lokalt i Norge og få umiddelbar levering uten fordyrende frakt og fortollingsgebyrer.
_______________________________________________________


*** OPPSUMMERING AV PRODUKTETS HOVEDEGENSKAPER:

SpeedBox utvikler og produserer produkter som fjerner hastighetsbegrensningen på elektriske sykler med sentermontert motor/krankmotor.

SpeedBox lar deg utnytte potensialet til din elsykkel 100 %. Det skjer ved å fjerne den innlagte begrensningen for motorhjelp kun opp til 25 km/t.

• Med den nye SpeedBox 3.0 velger du enkelt din egen hastighetssperre (denne kan du sette både over og under elsykkelens originale sperre på 25 km/t).

• Motorhjelp opp til maksimal hastighet 99 km/t. (en hobbysyklist vil kunne holde en marsjhastighet over lengre tid på 35 - 50 km/t).

• Displayet angir virkelige verdier for maksimal hastighet, gjennomsnittlig hastighet, daglig kjørelengde og rekkevidde.

• Hastighetssperren aktiveres/deaktiveres med sykkelens WALK-knapp.

• Du kan når som helst velge mellom sykkel i standard utførelse og det utvidede programmet som gir motorassistanse over 25 km/t.

• Når sykkelen slås på står den alltid i sitt originale standard program.

• Det ses ikke utenifra at SpeedBox er montert (ingen tyveririsiko).

• Enkel montering, som kun tar få minutter, og som bruker kan gjøre selv. Det medfølger norsk monteringsveiledning og monteringsvideo (link).

SpeedBox har ikke batterier som må skiftes,

• Grundig utprøvd teknikk - mer enn 150 000 SpeedBox enheter er allerede solgt.

• SpeedBox leverer løsninger til drivlinjer fra BOSCH, YAMAHA, SHIMANO, GIANT, IMPULSE, BAFANG, BROSE og SPECIALIZED (TQ kommer!!).

SpeedBox er kompatibel med flere hundre forskjellige elsykkel modeller, inkludert kjente kvalitetsprodusenter som Haibike, Riese & Müller, Kreidler, BMW, Kalkhoff, Trek, Emotion, E-Green, Scott, Giant, White, Diavelo, Moustache, HYB, Stevens, Univega m.fl. med krankmotor.
_______________________________________________________


*** BETJENING AV SPEEDBOX:

SpeedBox 3.0 blir aktivert ved å trykke kort på WALK-knappen på kontrollpanelet.
Etter at du har trykket på knappen viser kontrollpanelet 9,9 km/t. Du kan nå sykle i hastigheter på 40 km/t, 50 km/t og til og med over 60 km/t.
For å deaktivere SpeedBox´en trykkes WALK-knappen på ny. Displayet viser nå 2,5 km/t som angir at hastighetssperren på 25 km/t er aktivert. Elsykkelen vil nå virke på samme måte som før SpeedBox’en ble installert.
Det er også en alternativ aktiveringsmåte som du kan bruke hvis din elsykkel ikke har WALK-knapp, ved å trykke + - + - (bruk denne tastekombinasjonen en gang til å for deaktivere SpeedBox’en).

Sett din egen hastighetssperre
Du kan sette maksimal hastighet med motorunderstøttelse ved å endre motorassistanse program fra Turbo – Sport – Tour – Eco – Tour – Sport – Turbo. Displayet vil nå vise den aktuelle hastighetssperren. Maksimal hastighet kan endres ved å trykke kort på WALK-knappen eller ved å dreie bakhjulet 360 grader. Verdien 1.5 km/t i displayet angir en hastighetssperre på 15 km/t, 2 km/t angir en hastighetssperre på 20 km/t, 2,5 angir en hastighetssperre på 25 km/t, 3,0 angir en hastighetssperre på 30 km/t, 9,9 angir 99 km/t osv. Din siste viste verdien i displayet blir lagret etter at du er 5 sekunder inaktiv.

Når SpeedBox 3.0 brukes sammen med en av de nye 4. gen. Bosch motorene (produsert i 2020 eller senere) er det nødvendig å la elsykkelen stå på inntil den viser 0,0 km/t på displayet. Gjenstående tid vil bli angitt i minutter på displayet. Deretter kan du slå av elsykkelen, og den er klar til neste tur (glemmer du dette, vil den foreta denne prosedyren automatisk når du slår på elsykkelen).

Design av produktet
Selv om utseendet ikke er veldig viktig for SpeedBox i seg selv, har utviklerne av produktet vært opptatt av at SpeedBox skal utmerke seg i forhold til andre produkter også på design. Komponenter laget av høykvalitets materialer gir ikke bare SpeedBox mekanisk styrke, holdbarhet og beskyttelse mot vann, men også et attraktivt utseende.

Topp kvalitet
SpeedBox bruker utelukkende elektroniske komponenter fra verdensledende produsenter. Prosessoren er sertifisert for bilindustrien.
SpeedBox testes flere ganger både under og etter produksjon for å sikre at du som sluttbruker og kunde får et pålitelig produkt.

Enkel installasjon
SpeedBox bruker produsentens originale merkede kontakter for å koble SpeedBox til elsykkelen.
Kontaktene er retningsbestemte, og kablene er merket, slik at du vet nøyaktig hvor du skal koble til kontakten. Det er ikke mulig å feilkoble SpeedBox.
SpeedBox har laget detaljerte monteringsveiledninger og -videoer som gjør det enkelt å installere SpeedBox selv.

YouTube link til monteringsvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=RGtLdy5ZDms
_______________________________________________________


SPEEDBOX 3.0 - BRUKERVENNLIG TUNING FOR DIN ELSYKKEL

Fordeler:

• Fra Europas største leverandør av elsykkel tuning
• 3. generasjons SpeedBox løsning med smart micro chip
• Originale kontakter sikrer ikke-destruktivt inngrep ved montering
(tuningboksen kan dermed også raskt og enkelt fjernes fra sykkelen)
• Retningsbestemte originalkontakter med merkede kabler hindrer feilmontering
• Tuningboksen har vannbeskyttelse
• Komponenter og kvalitetskontroll på høyeste nivå
• Produsert i Europa
• Installeres enkelt på få minutter (se egen norsk monteringsveiledning og -video for din elsykkel)
• Vmax utgave = maks 99 km/t (maks hastighet er begrenset av din egen pedalhastighet)


TEKNISKE SPESIFIKASJONER:

Hastighetsbegrensning:
Fjernet (Vmax utgave = maks 99 km/t)

Visninger i display:
Virkelige verdier

Kompatible display:
Alle display

Aktiveringsknapp:
Aktiveres med WALK-knappen på kontrollpanelet
(alternativ aktivering: trykk OPP, NED, OPP, NED)

Maks hastighet med motorstøtte:
Bruker kan selv velge maksimal hastighet med motorassistanse
(se beskrivelse over hvordan denne endres)

Behov for å tilkoble diagnoseutstyr ved installering:
Nei

Installasjonstid:
Installeres på noen få minutter (se monteringsvideo)

Utføres destruktivt inngrep i elektronikk:
Nei, all tilkobling skjer via produsentens originale kontakter

Kompatibel med:
• Elsykler levert med Bosch sentermontert motor/krankmotor (alle modeller og alle årganger, fra 2014 - 2020)

Leveringsomfang:
1 x SpeedBox 3.0 for Bosch
1 x SpeedBox monteringsveiledning, illustrert, norsk
1 x Monteringsvideo (link)

Mål og vekt:
Størrelse (L x B x H), mm: 34 x 24 x 8
Vekt, gram: ca 18 g


Bosch motorene brukes av et stort antall elsykkel produsenter.

Apache
Atala
Batavus
Bergamont
Bionicon
Breezer
Bulls
Butchers & Bicycles
Cannondale
Carver
Centurion
Conway
Corratec
Crescent
Cresta
Cube
Dancelli
Diamant
Dutch id
EBIKE
Electra
Excelsior
Flyer
Focus
Fuji
Gazelle
Gepida
Ghost
Gitane
Granville
Green’s
Gudereit
Haibike
Heavy Tools
Hercules
HNF NICOLAI
I:SY
Ibex
Kalkhoff
Kayza
Kettler Alu Rad
Koga
Kreidler
KTM
Lapierre
Lehmkuhl
Lombardo
Matra
Maxcycles
Mondraker
Moustache
NICOLAI
NORTA NV
Orbea
OXFORD
Pegasus
Peugeot
PFAU-Tec GmbH
PRICE
Raleigh
Riese & Müller
Rixe
Rose
RUFF CYCLES
Schindelhauer
Scott
Simplon
Solex
Sparta
Stevens
Tern
Thompson
Tour de Suisse
Trek
Trengade
Trenoli
Univega
Urvan Arrow
Velo de Ville
Victoria
Wanderer
Whistle
Whyte
Winora
Zemo

(Informasjonen her hentet fra Bosch sin nettside pr 20.01.2020: https://www.bosch-ebike.com/en/service/brands/all-brands/)

_______________________________________________________


*** REGELVERK:

Bruk av en slik modifisert elektrisk sykkel på offentlig vei kan være i strid med gjeldende lovgivning i enkelte land.

Dette gjelder i Norge, hvor det kun er fritatt for krav til registrering, førerkort og forsikring for elsykler med motorhjelp opp til 25 km/t. Det er ikke tillatt å bruke elektriske sykler utstyrt med SpeedBox-produkter på veier, sykkelstier og i offentlige rom eller private området. Elektriske sykler utstyrt med SpeedBox -produkter kan bare brukes på egen eiendom og alene på eget ansvar. Bruk av SpeedBox kan medføre at elsykkelens garanti går tapt. Produsenten og selger påtar seg ikke erstatningsansvar for bruk av SpeedBox-produkter i strid med gjeldende regler. Ved kjøp aksepteres vilkårene.


***************************** PRIS: KR 2 090 *****************************
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

GENERELL INFO - FORSENDELSE OG BETALING

Alle priser er inkl. mva.
Sendes med post over hele landet (med brevpost eller Norgespakke med sporing).
Kan også hentes på vårt pickup-point i Oslo (etter bestilling får du melding så snart varen er klar for henting)
Kort leveringstid. Alle varer sendes samme dag som bestilling mottas.
Frakt som brevpost: kun kr 26,- / frakt som Norgespakke: kr 149,-.

Betalingsmåter:
- Bank
- Vipps (søk etter `40004´ eller `Ebiketech´
- Kredittkort (via PayPal)
- Postoppkrav
- Forskuddsbetaling
- Vipps eller kontant ved henting.

Salgspant: Ved kort- og kredittkjøp har vi salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet. Ved bestilling aksepterer du til dette.

Din netthandel trygghet:
Du har 14 dager returrett hvis du ikke er fornøyd med produktet.
_______________________________________________________

SALGSSPØRSMÅL OG SUPPORT:

Ta gjerne kontakt ved spørsmål!
E-post og SMS besvares så raskt vi kan 7 x 24.
De fleste henvendelser får svar i løpet av noen minutter, og vi garanterer et personlig svar innen 24 timer.
_______________________________________________________

SELGEROPPLYSNINGER:

ebiketech.no er en nettbutikk som tilhører Søntra AS, org.nr. NO 927 869 810 MVA (etablert i 1975)
Pb. 4710 Sofienberg
0506 Oslo
Tlf. 22 38 38 22 | Mobil: 4004 5511
E-post: kundeservice@ebiketech.no

Vår kredittverdighet er analysert av Bisnode, en av verdens største kredittopplysningsbyrå og som er landets største kredittopplysningsbyrå.
Vi har AAA, som er den høyeste kredittverdighet som tildeles. Vi er en trygg aktør å gjøre handel med!


Åpningstider:
Mandag - Fredag: 09.00 - 18.00 (henting på pickup-point: frem til kl. 20.00)
Lørdag: 10.00 - 16.00
Åpningstider utover dette etter avtale

Du finner oss også på Facebook:
https://www.facebook.com/ebiketech/


ebiketech tilbyr et omfattende sortiment av tuning og verktøy til kvalitetsbevisste elsykkeleiere - både privatkunder og bedrifter - fra de mest anerkjente produsenter i Europa. Vi har normalt samtlige SpeedBox og badassBox løsninger til enhver tid på lager. Vi leverer over hele landet til gunstig pris.


Velkommen til en hyggelig handel!

Postboks 4710 Sofienberg, 0506 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 169448573
Sist endret 21. mar. 2020 00:48

Rapporter annonse