Anton Rasmussen - Garnfiske i Hardangerfjorden - Ny nettside

Til salgs
Anton Rasmussen – Garnfiske i Hardangerfjorden Dsf.1880

Dette er et DSF signert maleri som betyr det har vært utstilt i Dusseldorf når det ble laget, det gjorde kunstnerne bare med sine beste malerier. Andre norske kunstnere som malte med Professor Rasmussen var bla. Hans Dahl, Anders Askevold, Hans Fredrik Gude og Adelsteen Normann, alle disse signerte også sine beste DSF, Dahl signerte også Berlin da han utstilte der også.

Mål ink. ramme: 87×121 - Pris: På forespørsel/Åpen for bud.
Maleriet er i flott stand, renset hos konservator, forgylt ramme med bladgull. Vurdert 90-110'

Rasmussen var en av Norges beste fjordmalere og en av få som oppnådde professor tittelen. Rasmussen er populær verden over og omsettes hos de store auksjonshusene world wide.

Ny nettside sommer utstilling: gallerihersleb.com.

Generell info

Trykk på firmaprofilen vår for å se flere av våre annonser, eller besøk oss på vår nettside http://www.gallerihersleb.com/

Vi skaffer alt av eldre norsk kunst, dersom det er en kunstner eller et motiv vi ikke har inne for øyeblikket så send oss en forespørsel så gjør vi undersøkelser i vårt nettverk.

Ta kontakt på tel. 915 83 820 eller på mld her på Finn for mer informasjon. Galleriet har adresse Ålesund, men vi har et lager og showroom i Oslo. Ved seriøs interesse kan alle malerier fremvises i Oslo på noen dagers varsel.

Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge og utlandet, enten med posten eller budbil.

0250 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 169226470
Sist endret 27. jun. 2020 16:27

Rapporter annonse