Ellipsemaskin med motbakke

Til salgs
10 775 kr
Ellipsemaskin for bedrifter og den kresne hjemmebruker. Solid crosstrainer med magnetisk motstand og steglengde på 51 cm. Oversized fotplater med skuminnlegg gjør at den passer for alle brukere og gir et behagelig tråkk med god demping. Doble skinner for bedre holdbarhet og et jevnt tråkk. Justerbare skinner i 3 nivåer muligjør også trening i motbakke.

Computeren viser scan, fart, distanse, kcal, puls og rpm , Maskinen har 16 innebygde programmer for mer motiverende trening. Motstand stilles via knapper på håndtakene, som også har innebygd pulsmåler. Transporthjul foran og løftehåndtak bak gjør maskinen enkel å flytte på.

Lengde x bredde x høyde: 185 x 65 x 175cm
Steglengde: 51 cm
svinghjul: 7 kg
Motstandsnivåer: 16
Bremsesystem: Elektromagnetisk EMS
Computer: Fart, distanse, kcal, puls, rpm. 21 programmer
Maks brukervekt: 150 kg
Egenvekt på apparatet: 86kg
Tilstand Ny

Generell info

Vi har meget gode fraktpriser til hele landet!

Gymtool AS importerer treningsutstyr direkte fra utvalgte produsenter. Vi fører vårt eget merke og setter høye krav til hva vi tar inn. Finner du ikke det du ser etter i vår nettbutikk kan vi skaffe det aller meste på bestilling.

Vi tar også fra tid til annen inn brukt treningsutstyr, i hovedsak Body Bike spinningsykler. Disse får full service av oss hvor slitte deler skiftes ut og selges ut igjen med 1 års garanti.

Vi er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret på vårt lager etter avtale.

Besøk vår nettbutikk på www.gymtool.no

3189 Horten

Annonseinformasjon

FINN-kode 169185887
Sist endret 26. feb. 2020 20:02

Rapporter annonse