Video

Tern HSD - stor lastekapasitet til å være liten

Til salgs
38 000 kr
Nyhet fra den fabelaktige elsykkelprodusenten Tern!

Tern HSD (Haul Stuff Daily) er en kort elsykkel, kun 170 cm lang, men enormt nyttig, og er et alternativ for dem som kan klare seg med litt mindre enn hva den imponerende GSDen kan transportere. Du kan ha ett barn på bagasjebrettet som har bæreevne 60 kg, og du tar med deg alle varene på ukas handletur. Eller opptil 80 kg med varer om du kun driver transportvirksomhet. Du får den til og med deg i heisen, for bagasjebæreren er lagd slik at du kan parkere HSD på høykant! Med foldesystemet kan du på fem sekunder slå den sammen for å få plass f.eks. i en VW Touran, i en liten kjellerbod eller enkelt tas med på toget. Sammenpakket måler den 163 x 40 x 86 cm. HSD er enkel å håndtere med god akselavstand, lavt tyngdepunkt, små hjul, lavt innsteg og komfortabel, oppreist sittestilling. Vi har et flott utvalg av tilbehør som for behovet du har. Barnesetet Bobike GO Maxi kan monteres rett på bagasjebrettet. HSD egner seg også godt for tilhenger.

Tern HSD P9 Active Plus 400 har Shimano Alivio Shadow 9 gir, 20 tommers felger med Schwalbe Big Apple dekk, Shimano hydrauliske skivebremser og veier 25,7 kilo.

Elsykkelen er utstyrt med den energigjerrige Bosch Active Line Plus (Gen 3) krankmotoren som hjelper deg opp til 25 km/t. Den enkle kontrollenheten Bosch Purion gir deg mulighet til å velge mellom ingen assistanse eller fire nivåer fra eco til turbo, avhengig av om du ønsker kraft eller rekkevidde.

Bak seterøret er Bosch-batteriet på 400 Wh (36V/11Ah) som gir deg en rekkevidde på 40-70 km avhengig av assistansenivået. Batteriet lades enten fastmontert på elsykkelen eller det kan låses opp og tas ut for lading.

Tern HSD P9 Active Plus 400 leveres i universal størrelse, et lavt innsteg 45 cm over bakken, og som med justerbart styre og sete skal passe alle fra 1,50 til 1,95 meter. Fargen er rød. Skjermer, bagasjebrett, støtte, rammelås (med samme nøkkel som til batteriet) og lykter følger med.

Tern sykkelvesker, kurver og tilbehør for barn m.m. er tilleggsutstyr. Tillatt totalvekt er 170 kg inkl sykkel og fører. Anbefales ikke mer enn ca 60 kg vekt på den integrerte bagasjebæreren, litt avhengig av førers vekt. Tilleggsutstyret har egne vektbegrensninger.

Er også tilgjengelig som Tern HSD S8i Active Plus 400 med navgir og karbonbelte.

Se alle de flotte modellene fra Tern: https://evoelsykler.no/produktkategori/elter/
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi kjøp av elsykkel med 30-60 dagers betalingsutsettelse - helt kostnadsfritt. Alternativt nedbetaling over 12 måneder - rentefritt, kun gebyrer kommer som kostnad. Sjekk http://evoelsykler.no/faktura-eller-delbetaling/

Redd for at elsykkelen din blir stjålet eller ødelagt? Velg Elsykkelforsikringen fra EVO Elsykler og Tide Forsikring:
https://evo.norsksykkel.no/

EVO Elsykler tilbyr elsykler med løsninger som dekker de fleste daglige transportformål. Fellesnevneren er god kvalitet, flott design og en anvendelighet som gjør at du bruker elsykkelen mye mer enn du hadde tenkt til. Sykkelturene blir hyppigere, de blir lengre og de blir morsommere. Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

Velkommen til EVO Elsyklers butikker på Skøyen, i Nydalen eller Bergen hvor du kan få en god prat med erfarne elsyklister, svar på alle praktiske og tekniske spørsmål, få prøvesykle de modellene du er nysgjerrig på og dermed velge den som er best for deg.

Vi har egne verksted i butikkene og utfører førstegangsservice gratis.
For garanti- og reklamasjonsrettigheter se her:
http://evoelsykler.no/kundesenter/

ÅPNINGSTIDER
Mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-15
(Bergen stengt mandager)

Hjertelig velkommen!

Verkstedveien 1, 0277 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 169100059
Sist endret 12. jun. 2020 15:43

Rapporter annonse