Video

Gjør alt for deg - Tern GSD elsykkel

Til salgs
48 000 kr
Første leveranse utsolgt i år, nå kan du forhåndsbestille for leveranser i juni og august.

Tern GSD (Get Stuff Done) er lagd for å transportere to barn på bagasjebæreren, og alt du tar med deg av varer på ukas handletur. Eller opptil 80 kg med varer om du kun driver transportvirksomhet. Likevel er den ikke lenger enn en vanlig sykkel – kun 181 cm. Da får du den til og med deg i heisen – bare å sette den på høykant! For bagasjebæreren er lagd slik at du kan parkere GSD på høykant! Med foldesystemet kan den pakkes ned for å få plass f.eks. i en VW Touran, i en liten kjellerbod eller enkelt tas med på toget. Kraftig dobbelstøtte gjør det trygt for barn og varer når det lesses av og på.

Tern GSD 10S Performance 400 har Shimano Deore Shadow+ 10 gir, 20 tommers felger med solide Schwalbe Super Moto-X dekk, kraftige Magura MT5 hydrauliske skivebremser og veier 27 kilo.

Elsykkelen er utstyrt med Bosch Performance Cruise krankmotor som hjelper deg opp til 25 km/t. Den enkle kontrollenheten Bosch Purion gir deg mulighet til å velge mellom ingen assistanse eller fire nivåer fra eco til turbo, avhengig av om du ønsker kraft eller rekkevidde.

Bak seterøret er Bosch-batteriet på 400 Wh (36V/11Ah) som gir deg en rekkevidde på 40-70 km avhengig av assistansenivået. Det er klargjort for Bosch Dual Battery System hvor du i tillegg kan montere et batteri til, og ha hele 900 Wh som benyttes parallelt. Bare huk av for ekstra batteri under tilvalg. Batteriene lades enten fastmontert på elsykkelen eller det kan låses opp og tas ut for lading.

Tern GSD 10S Performance 400 leveres i universal størrelse, et lavt innsteg 50 cm over bakken, og som med justerbart styre og sete skal passe alle fra 1,50 til 1,95 meter. Fargevalget er svart, blå og mango (fargen kan variere litt fra bildet). Skjermer, bagasjebrett, ringeklokke, dobbelstøtte og lykter følger med.

Tern sykkelvesker, frontbærer, barnegrind, fotbrett, sittepute m.m. er tilleggsutstyr. Og ganske så moro, du kan få plass til hele 6 Ortlieb sykkelvesker på en Tern GSD. Tillatt totalvekt er 180 kg inkl sykkel og fører. Anbefales ikke mer enn ca 60 kg vekt på den integrerte bagasjebæreren, litt avhengig av førers vekt. Tilleggsutstyret har egne vektbegrensninger.

Er også tilgjengelig i en variant med CX motor, 500 Wh batteri og Enviolo navgir.

Se alle de flotte modellene fra Tern: https://evoelsykler.no/produktkategori/elter/
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi kjøp av elsykkel med 30-60 dagers betalingsutsettelse - helt kostnadsfritt. Alternativt nedbetaling over 12 måneder - rentefritt, kun gebyrer kommer som kostnad. Sjekk http://evoelsykler.no/faktura-eller-delbetaling/

Redd for at elsykkelen din blir stjålet eller ødelagt? Velg Elsykkelforsikringen fra EVO Elsykler og Tide Forsikring:
https://evo.norsksykkel.no/

EVO Elsykler tilbyr elsykler med løsninger som dekker de fleste daglige transportformål. Fellesnevneren er god kvalitet, flott design og en anvendelighet som gjør at du bruker elsykkelen mye mer enn du hadde tenkt til. Sykkelturene blir hyppigere, de blir lengre og de blir morsommere. Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

Velkommen til EVO Elsyklers butikker på Skøyen, i Nydalen eller Bergen hvor du kan få en god prat med erfarne elsyklister, svar på alle praktiske og tekniske spørsmål, få prøvesykle de modellene du er nysgjerrig på og dermed velge den som er best for deg.

Vi har egne verksted i butikkene og utfører førstegangsservice gratis.
For garanti- og reklamasjonsrettigheter se her:
http://evoelsykler.no/kundesenter/

ÅPNINGSTIDER
Mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-15
(Bergen stengt mandager)

Hjertelig velkommen!

Verkstedveien 1, 0277 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 169097873
Sist endret 5. mai 2020 11:19

Rapporter annonse