KAMPANJE! TEXAS SNOW KING 568TG - 196cc - FLERE HASTIGHETER - DANSKUTVIKLET

Til salgs
4 990 kr
VI SENDER I HELE NORGE - RIMELIG FRAKT - BESTILL ENKELT I NETTBUTIKK

SnowKing 565TG fra Danske Texas er en rimelig freser av høy kvalitet. Freseren er perfekt for deg som har en mindre gårdsplass, væranda eller liknende som du skal rydde for snø.

God arbeidsbredde på 56cm gjør at du får unna mye snø, samtidig som freseren ikke blir for tung. Den er enkel å manøvrere og lett å holde ned mot bakken. 

Utkastertuten er vridbar 180 grader, slik at snøen enkelt kan styres i den retning du ønsker den skal lande. Utkasterlengden er helt opp mot 15M (tør snø). 

Forsterket girkasse gir lang levetid. Det er også finesser som større håndtak på snorstarteren for bedre grep, tilpassede hendler og wirer som tåler mer kulde, store 13" snødekk og en sterk og fleksibel 196cc firetakts benisnmotor som er svært pålitelig. 

SPESIFIKASJONER

Motor: 196 cc 4-takt
Effekt: 4,1kw
Tankvolum: 3,6L
Støy: 105dB
Start: rekyl
Olje: 0,6L SAE30 (10w 30)
Arbeidsbredde/-høyde: 56cm / 51cm
Kastelengde: 6-15 meter
Fart: 2,5 - 4,5km/t
Reimdrift: ja
Gir: 3stk forover, 1stk bakover
Vekt: 75kg
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

9020 Tromsdalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 168229953
Sist endret 9. aug. 2020 21:20

Rapporter annonse